Jarno Eggen en Cindy Borger ontvangen Klasbak Trofee

Auteur: Christel Tuin
24 juni 2016
Jarno Eggen en Cindy Borger ontvangen Klasbak Trofee

Horeca-echtpaar Jarno Eggen en Cindy Borger ontvingen deze week bij de Sligro in Zwolle de Klasbak Trofee. Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen.

Voorbeeld
SVH Meesterkok Jarno Eggen en zijn vrouw Cindy Borger zijn eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn** in Zuidwolde. Zij hebben deze prijs gewonnen omdat zij met hun enthousiasme en betrokkenheid een voorbeeld zijn voor de horecabranche. De wens van de gast staat bij alles wat ze doen centraal. Ook hebben ze veel aandacht voor hun medewerkers, waarvan er velen al jaren voor hen werken.

Sociale werkgever
Jarno en Cindy waren totaal verrast en trots toen ze hoorden dat ze de Klasbak Trofee hadden gewonnen. “Het is echt een blijk van waardering voor wat we beogen en daadwerkelijk ook hebben gedaan met het hele team van De Groene Lantaarn. Als horecaondernemer moet je zorgen dat je een sociale werkgever bent met goede ondersteuning en waardering voor de medewerkers. Dat betaalt zich dubbel en dwars terug in prestatie en sfeer. Deze trofee van vakbroeders en SVH is echt een mooie beloning!”

Bijzonder jaar
Hun recente inzet voor het onderwijs, de ontwikkeling van leermiddelen en hun betrokkenheid bij het onderzoek naar een nieuwe meestertitel in de horeca onderstrepen hun tomeloze betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de branche”, vertelt Ton Lenting, voorzitter van Tour Culinair. “2015 is voor het horecastel een bijzonder jaar geweest”, voegt Ricardo Eshuis, directeur van SVH toe. “Jarno is geslaagd voor zijn SVH Meesterproef en er viel een tweede Michelinster. Hoeveel erkenning kun je hebben in een bedrijf?”

Overig nieuws