Jarno Eggen en Cindy Borger ontvangen Klasbak Trofee

24 juni 2016 | Christel Tuin
Jarno Eggen en Cindy Borger ontvangen Klasbak Trofee

Horeca-echtpaar Jarno Eggen en Cindy Borger ontvingen deze week bij de Sligro in Zwolle de Klasbak Trofee. Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen.

Voorbeeld
SVH Meesterkok Jarno Eggen en zijn vrouw Cindy Borger zijn eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde. Zij hebben deze prijs gewonnen omdat zij met hun enthousiasme en betrokkenheid een voorbeeld zijn voor de horecabranche. De wens van de gast staat bij alles wat ze doen centraal. Ook hebben ze veel aandacht voor hun medewerkers, waarvan er velen al jaren voor hen werken.

Sociale werkgever
Jarno en Cindy waren totaal verrast en trots toen ze hoorden dat ze de Klasbak Trofee hadden gewonnen. “Het is echt een blijk van waardering voor wat we beogen en daadwerkelijk ook hebben gedaan met het hele team van De Groene Lantaarn. Als horecaondernemer moet je zorgen dat je een sociale werkgever bent met goede ondersteuning en waardering voor de medewerkers. Dat betaalt zich dubbel en dwars terug in prestatie en sfeer. Deze trofee van vakbroeders en SVH is echt een mooie beloning!”

Bijzonder jaar
Hun recente inzet voor het onderwijs, de ontwikkeling van leermiddelen en hun betrokkenheid bij het onderzoek naar een nieuwe meestertitel in de horeca onderstrepen hun tomeloze betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de branche”, vertelt Ton Lenting, voorzitter van Tour Culinair. “2015 is voor het horecastel een bijzonder jaar geweest”, voegt Ricardo Eshuis, directeur van SVH toe. “Jarno is geslaagd voor zijn SVH Meesterproef en er viel een tweede Michelinster. Hoeveel erkenning kun je hebben in een bedrijf?”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Awards Culinair
Team Bocuse d’Or NL niet door naar Wereldfinale

Chef Marco van der Wijngaard (29, Restaurant ’t Amsterdammertje) en commis Yentl van Gilst (21, Restaurant De Burgemeester en Sterklas ROC van Amsterdam) hebben helaas niet de top 10 bereikt tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or. Onder begeleiding van coach en voormalig deelnemer ...

Branded Content Nice 'n Easy
''Brood dat je wilt ontdekken''

Met PUR PAIN brengt de Vlaamse Biobakkerij De Trog ambachtelijke, pure en 100% biologische broodproducten tot bij de Food professional. De bakkerij uit Ieper in België heeft zich weten uit te bouwen tot een ware trendsetter in de Belgische voedingssector. Eten verbindt mensen en culturen, broo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: