IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurants

27 september 2018 | Thijs Jacobs

IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurantsAmsterdam, 27 september 2018 – Onder de naam Insider introduceert IENS een selectie van de beste restaurants in heel Nederland. Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is nu ook de rest van de Insider restaurants door het land beschikbaar bij IENS. Een restaurant kan een vermelding op Insider krijgen door een selectie die tot stand komt door recensies op IENS én de waardering van bekende culinaire gidsen zoals Michelin en Gault Millau. De Insider selectie wordt gemaakt door een lokaal team van experts volgens een reeks vaste criteria. Vanaf nu vind je via de Insider selectie van IENS eenvoudig en snel een restaurant van hoog culinair niveau in heel Nederland.

Insider toont het topsegment

Insider biedt een overzicht van restaurants die zich op culinair gebied onderscheiden. De Insider restaurants worden geselecteerd op basis van een van de volgende criteria:

Het restaurant heeft een of meerdere Michelinsterren of een vermelding in onder andere de Bib Gourmand van Michelin of Gault Millau + een waardering van een 8 of hoger op basis van minimaal 25 recensies op IENS

Of:

Het restaurant scoort een 9 of hoger en heeft minimaal 25 recensies op IENS en een gemiddelde menuprijs van minimaal €35,00 of hoger op basis van 3 gangen

IENS biedt consumenten via de Insider selectie de mogelijkheid snel uit een aanbod van verfijnde restaurants te kunnen kiezen. De restaurants worden gepresenteerd op IENS op volgorde van gemiddeld cijfer van hoog naar laag. Om de kwaliteit op het hoogste niveau te garanderen, delen experts hun ervaring op het IENS-profiel van de Insider-restaurants. Via de app voor iOS en Android vindt de consument gemakkelijk de Insider restaurants in de buurt.

De kracht van promoties

Naast Insider toont IENS ook een POP-selectie: alle restaurants in Nederland met een promotie. Met dit heldere overzicht helpt IENS de gast optimaal gebruik te maken van een aantrekkelijk restaurant-aanbod.

IENS inspireert mensen om hun culinaire grenzen te verleggen en wijst gasten de weg naar het perfecte restaurant voor iedere gelegenheid. Ook brengt IENS restaurants onder de aandacht die gasten uitnodigen om met een promotie kennis te maken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: