IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurants

27 september 2018 | Thijs Jacobs

IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurantsAmsterdam, 27 september 2018 – Onder de naam Insider introduceert IENS een selectie van de beste restaurants in heel Nederland. Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is nu ook de rest van de Insider restaurants door het land beschikbaar bij IENS. Een restaurant kan een vermelding op Insider krijgen door een selectie die tot stand komt door recensies op IENS én de waardering van bekende culinaire gidsen zoals Michelin en Gault Millau. De Insider selectie wordt gemaakt door een lokaal team van experts volgens een reeks vaste criteria. Vanaf nu vind je via de Insider selectie van IENS eenvoudig en snel een restaurant van hoog culinair niveau in heel Nederland.

Insider toont het topsegment

Insider biedt een overzicht van restaurants die zich op culinair gebied onderscheiden. De Insider restaurants worden geselecteerd op basis van een van de volgende criteria:

Het restaurant heeft een of meerdere Michelinsterren of een vermelding in onder andere de Bib Gourmand van Michelin of Gault Millau + een waardering van een 8 of hoger op basis van minimaal 25 recensies op IENS

Of:

Het restaurant scoort een 9 of hoger en heeft minimaal 25 recensies op IENS en een gemiddelde menuprijs van minimaal €35,00 of hoger op basis van 3 gangen

IENS biedt consumenten via de Insider selectie de mogelijkheid snel uit een aanbod van verfijnde restaurants te kunnen kiezen. De restaurants worden gepresenteerd op IENS op volgorde van gemiddeld cijfer van hoog naar laag. Om de kwaliteit op het hoogste niveau te garanderen, delen experts hun ervaring op het IENS-profiel van de Insider-restaurants. Via de app voor iOS en Android vindt de consument gemakkelijk de Insider restaurants in de buurt.

De kracht van promoties

Naast Insider toont IENS ook een POP-selectie: alle restaurants in Nederland met een promotie. Met dit heldere overzicht helpt IENS de gast optimaal gebruik te maken van een aantrekkelijk restaurant-aanbod.

IENS inspireert mensen om hun culinaire grenzen te verleggen en wijst gasten de weg naar het perfecte restaurant voor iedere gelegenheid. Ook brengt IENS restaurants onder de aandacht die gasten uitnodigen om met een promotie kennis te maken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: