IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurants

27 september 2018 | Thijs Jacobs

IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurantsAmsterdam, 27 september 2018 – Onder de naam Insider introduceert IENS een selectie van de beste restaurants in heel Nederland. Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is nu ook de rest van de Insider restaurants door het land beschikbaar bij IENS. Een restaurant kan een vermelding op Insider krijgen door een selectie die tot stand komt door recensies op IENS én de waardering van bekende culinaire gidsen zoals Michelin en Gault Millau. De Insider selectie wordt gemaakt door een lokaal team van experts volgens een reeks vaste criteria. Vanaf nu vind je via de Insider selectie van IENS eenvoudig en snel een restaurant van hoog culinair niveau in heel Nederland.

Insider toont het topsegment

Insider biedt een overzicht van restaurants die zich op culinair gebied onderscheiden. De Insider restaurants worden geselecteerd op basis van een van de volgende criteria:

Het restaurant heeft een of meerdere Michelinsterren of een vermelding in onder andere de Bib Gourmand van Michelin of Gault Millau + een waardering van een 8 of hoger op basis van minimaal 25 recensies op IENS

Of:

Het restaurant scoort een 9 of hoger en heeft minimaal 25 recensies op IENS en een gemiddelde menuprijs van minimaal €35,00 of hoger op basis van 3 gangen

IENS biedt consumenten via de Insider selectie de mogelijkheid snel uit een aanbod van verfijnde restaurants te kunnen kiezen. De restaurants worden gepresenteerd op IENS op volgorde van gemiddeld cijfer van hoog naar laag. Om de kwaliteit op het hoogste niveau te garanderen, delen experts hun ervaring op het IENS-profiel van de Insider-restaurants. Via de app voor iOS en Android vindt de consument gemakkelijk de Insider restaurants in de buurt.

De kracht van promoties

Naast Insider toont IENS ook een POP-selectie: alle restaurants in Nederland met een promotie. Met dit heldere overzicht helpt IENS de gast optimaal gebruik te maken van een aantrekkelijk restaurant-aanbod.

IENS inspireert mensen om hun culinaire grenzen te verleggen en wijst gasten de weg naar het perfecte restaurant voor iedere gelegenheid. Ook brengt IENS restaurants onder de aandacht die gasten uitnodigen om met een promotie kennis te maken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: