IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurants

27 september 2018 | Thijs Jacobs

IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurantsAmsterdam, 27 september 2018 – Onder de naam Insider introduceert IENS een selectie van de beste restaurants in heel Nederland. Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is nu ook de rest van de Insider restaurants door het land beschikbaar bij IENS. Een restaurant kan een vermelding op Insider krijgen door een selectie die tot stand komt door recensies op IENS én de waardering van bekende culinaire gidsen zoals Michelin en Gault Millau. De Insider selectie wordt gemaakt door een lokaal team van experts volgens een reeks vaste criteria. Vanaf nu vind je via de Insider selectie van IENS eenvoudig en snel een restaurant van hoog culinair niveau in heel Nederland.

Insider toont het topsegment

Insider biedt een overzicht van restaurants die zich op culinair gebied onderscheiden. De Insider restaurants worden geselecteerd op basis van een van de volgende criteria:

Het restaurant heeft een of meerdere Michelinsterren of een vermelding in onder andere de Bib Gourmand van Michelin of Gault Millau + een waardering van een 8 of hoger op basis van minimaal 25 recensies op IENS

Of:

Het restaurant scoort een 9 of hoger en heeft minimaal 25 recensies op IENS en een gemiddelde menuprijs van minimaal €35,00 of hoger op basis van 3 gangen

IENS biedt consumenten via de Insider selectie de mogelijkheid snel uit een aanbod van verfijnde restaurants te kunnen kiezen. De restaurants worden gepresenteerd op IENS op volgorde van gemiddeld cijfer van hoog naar laag. Om de kwaliteit op het hoogste niveau te garanderen, delen experts hun ervaring op het IENS-profiel van de Insider-restaurants. Via de app voor iOS en Android vindt de consument gemakkelijk de Insider restaurants in de buurt.

De kracht van promoties

Naast Insider toont IENS ook een POP-selectie: alle restaurants in Nederland met een promotie. Met dit heldere overzicht helpt IENS de gast optimaal gebruik te maken van een aantrekkelijk restaurant-aanbod.

IENS inspireert mensen om hun culinaire grenzen te verleggen en wijst gasten de weg naar het perfecte restaurant voor iedere gelegenheid. Ook brengt IENS restaurants onder de aandacht die gasten uitnodigen om met een promotie kennis te maken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: