Bespaar fors met de bespaarcalculator

10 november 2014
Bespaar fors met de bespaarcalculator

Hodi presenteert de "bespaarcalculator.":http://www.hodi-international.nl/besparing/ Dat is een handige 'tool', waarmee je snel berekent wat je besparing is op bestekzakjes. Het in Veenendaal
gevestigde Hodi International, de grootste producent van bestekzakjes, heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Gestart in November 2006 met de productie van de NapTidi bestekzakjes, exporteert Hodi International haar producten inmiddels naar 28 landen wereldwijd.

*Assortiment uitgebreid*
“Sinds onze oprichting hebben we ook ons assortiment uitgebreid.” vertelt Gerwin van de Kolk, International Sales Director van Hodi International. “We beseften dat het voeren van slechts één product onze kansen op groei zou kunnen beperken. Vandaar dat we ons assortiment hebben uitgebreid met vijf nieuwe producten, waarbij we heel goed hebben gekeken naar de behoeften uit de markt. We bezoeken alle internationale horecabeurzen, zien daar nieuwe trends en spreken daar onze klanten. Al deze indrukken verwerken wij in de ontwikkeling van onze nieuwe modellen bestekzakjes. Wij gaan bij alles wat we doen en bedenken uit van het voordeel voor onze klanten ten opzichte van onze concurrenten. Deze visie wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd, getuige onze groei de afgelopen jaren.”

*Bestekzakjes*
Hodi International heeft haar focus gericht op het produceren van bestekzakjes: Eigen ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten waarbij sterk wordt gekeken naar kwaliteit versus prijs. “Onze producten hebben minimaal dezelfde kwaliteitskenmerken als die van onze concurrenten. Echter zijn onze prijzen veel scherper. Door onze focus op de productie van alleen maar bestekzakjes, kunnen we onze productieprocessen verregaand standaardiseren. Hier hebben onze klanten profijt van: Ze betalen altijd de scherpste prijs!”

*Bespaarcalculator*
Van de Kolk vervolgt: “En om dit te bewijzen hebben we voor onze Nederlandse klanten op onze website een "eenvoudige bespaarcalculator gezet":http://www.hodi-international.nl/besparing/ . Hier kunnen horecaondernemers binnen een paar seconden uitrekenen hoeveel ze besparen als ze bij ons hun bestekzakjes bestellen. Dit kun je als bedrijf alleen doen als je écht zeker bent van je zaak. En dat zijn we dus ook!”• Hodi International is ook op de Horecava 2015 van de partij. U kunt ze vinden op stand 11.808.

Overig nieuws