Hanos opent vestiging in Maastricht

12 juli 2017 | Roy Spijker

Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht.Met deze uitbreiding gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

"De kracht van HANOS is dat we kort op de business zitten en dichtbij onze klanten kunnen staan. Wij geloven daarom nog steeds in het belang van onze lokale aanwezigheid in de markt waardoor we onze korte lijnen en snelheid behouden en onze klanten direct op de vloer inspireren en kunnen voorzien van persoonlijk advies. Uiteraard in combinatie met onze online bestelomgeving, waar onze klanten snel en eenvoudig op ieder gewenst moment een bestelling kunnen plaatsen," Aldus de directie van HANOS Nederland.

HANOS staat voor ruim 40 jaar vakmanschap en vernieuwing. Een familiebedrijf dat 40 jaar na oprichting is uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie voor alle genres binnen de foodservicemarkt met 3000 medewerkers, een eigen wagenpark en chauffeurs en zevenentwintig vestigingen in Nederland en België. De directie vervolgt: "Met deze uitbreiding zijn we in staat om ook in en rondom Maastricht tot aan Oost-België vanuit onze nieuwe groothandel, maar uiteraard ook via bezorging, horeca ondernemers te voorzien in de behoefte die wij in deze regio zien."

Het pand bevindt zich aan de Molensingel 99 in Maastricht. Komende periode wordt het pand verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige HANOS groothandel. Een groothandel met een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling waar versbeleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact de boventoon gaan voeren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: