Hanos opent vestiging in Maastricht

12 juli 2017 | Roy Spijker

Internationale Horeca Groothandel HANOS breidt uit en opent haar zevenentwintigste locatie in Maastricht.Met deze uitbreiding gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

"De kracht van HANOS is dat we kort op de business zitten en dichtbij onze klanten kunnen staan. Wij geloven daarom nog steeds in het belang van onze lokale aanwezigheid in de markt waardoor we onze korte lijnen en snelheid behouden en onze klanten direct op de vloer inspireren en kunnen voorzien van persoonlijk advies. Uiteraard in combinatie met onze online bestelomgeving, waar onze klanten snel en eenvoudig op ieder gewenst moment een bestelling kunnen plaatsen," Aldus de directie van HANOS Nederland.

HANOS staat voor ruim 40 jaar vakmanschap en vernieuwing. Een familiebedrijf dat 40 jaar na oprichting is uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie voor alle genres binnen de foodservicemarkt met 3000 medewerkers, een eigen wagenpark en chauffeurs en zevenentwintig vestigingen in Nederland en België. De directie vervolgt: "Met deze uitbreiding zijn we in staat om ook in en rondom Maastricht tot aan Oost-België vanuit onze nieuwe groothandel, maar uiteraard ook via bezorging, horeca ondernemers te voorzien in de behoefte die wij in deze regio zien."

Het pand bevindt zich aan de Molensingel 99 in Maastricht. Komende periode wordt het pand verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige HANOS groothandel. Een groothandel met een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling waar versbeleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact de boventoon gaan voeren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Branded Content Nice 'n Easy
De beste burgers en hotdogs vind je op Strijp-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: