Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

16 februari 2018 | Thijs Jacobs

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die groter was dan ooit. De deelnemers waren zeer tevreden over deze ‘beste beurs ooit’ waarbij vooral de kwaliteit van het bezoek als positieve ervaring werd genoemd.

Horeca EvenTT 2019

De 12e editie van Horeca EvenTT staat gepland op maandag 11 tot en met woensdag 13 februari 2019. Beursorganisator Mimicry uit Sneek meldt dat voor de editie van volgend jaar  al 70% van de beursoppervlakte is verkocht. Tijdens de afgelopen editie meldden zich spontaan 9 nieuwe deelnemers voor de komende  beurs in 2019.  Mimicry heeft voor de komende beurs de ambitie om de beschikbare beursoppervlakte totaal uit te verkopen op basis van het vol=vol principe.

Ook EvenTT Culinair – het gerenommeerde event van toonaangevende culinaire wedstrijden – was tijdens de voorbije editie ook weer een groot succes. Er waren tijdens de beurs maar liefst 10 kookeilanden waar wedstrijden werden gehouden en demonstraties werden gegeven.

Ook aandacht voor Oost-Nederland

HorecaEvenTT richtte zich sinds de afgelopen editie op de horeca en grootverbruiksector in Noord- én Oost-Nederland. Tot voor kort lag de focus alleen op Noord-Nederland. Door het oostelijk deel van Nederland bij één van de grootste regionale horeca vakbeurzen in Nederland te betrekken, vervalt voor Mimicry de noodzaak om het kleinschalige beursproject Hartelijk Horeca in Hengelo – dat in 2016 en 2017 – werd georganiseerd, voort te zetten.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Food
Ministers: voedselveiligheid verder versterken urgent

De Commissie Sorgdrager heeft een grondige analyse gemaakt van de wijze waarop de fipronilcrisis is afgehandeld en spreekt alle relevante actoren –het bedrijfsleven, de toezichthouders en departementen– aan op hun functioneren. Het beeld dat het rapport schetst is niet fraai. De pluimvee...

Michelin Bocuse d'Or
Lars Drost en de pijn van Turijn

Ruim een week geleden wurmde hij zijn witte koksmuts van zijn bezwete voorhoofd. Trots, voldaan en zelfverzekerd zocht hij een stoel op. De Europese finale van de Bocuse d'Or zat er op voor Lars Drost. De afgelopen vijf uur en vijfendertig minuten koken was een explosie van de energie die de afg...

Food Advertorial
GRATIS Aviko Oerfriet Proefpakket!

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin. Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag een GRATIS proefpakket aan. Ambachtelijke, verse frietjes met de juiste ‘bite’, een goudbruine kleur en een volle aardappe...

Groenten Duurzaamheid
10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van bio-groenten

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Ruim acht jaar geleden schreven we een artikel over de kwestie of je groenten nou wel of niet i...

Tech Advertorial
De Lindenhof Giethoorn kiest voor Micros en Suite8

De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook internationaal mee. Dat bewijzen de twee Michelinsterren die een kroon op zijn creatieve talent betekenen. Dat zijn naam als topkok stevig verankerd is,...

Events Culinair
Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Folie Culinaire vindt plaats tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht (8 t/m 10 oktober) en wordt gezien als hét int...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: