Gratis toegankelijk speciaalbierfestival in Grave

21 augustus 2017 | Thijs Jacobs

De Maaspoort organiseert voor de derde keer het Speciaal Bier Festival in het land van Maas en Waal en Cuijk. George en Hilde van Kuppeveld,  de gastheer en gastvrouw, zorgen altijd  voor een gezellig en hartelijk welkom. Zij bieden, voor de derde keer, een mooie gelegenheid om van een biertje te genieten met een prachtig uitzicht op de Maas.

Meer dan 150 verschillende speciaalbieren
 

Meer dan 20 verschillende brouwerijen uit deze streek en andere delen van het  land en België zijn door George en Hilde uitgenodigd en presenteren samen meer dan 150 verschillende speciaalbieren.

Moutig, donker en zoet, bitter, licht, vol van aroma, blond, dubbel, bock, tripel en nog veel meer. De brouwerijen laten de gasten proeven en beleven en zij vertellen over de samenstelling en oorsprong van hun bieren. Het nieuwe speciaalbier van de Maaspoort wordt gepresenteerd, en het heet de 'Van Kuppeveld'.
George vertelt ook graag en smeuïg over het biertje genoemd naar Pater Karel en over de 'Bomvrije'. 

Naast een overvloed aan bier is er ook muziek:

de Mertbloazers uit Grave, zij spelen feestmuziek van hoge kwaliteit.

Het smartlappenkoor Bekaf uit Grave zingt gezellige meezingers.

Een optreden van een Graafse gelegenheidsband met 70- en 80'er jaren muziek zorgt voor nog meer feest.

Gratis

De toegang tot het Speciaal Bier Festival is GRATIS. Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om een uniek ontworpen speciaalbierglas te kopen voor 11,00 euro . Naast het bierglas krijgt men de plattegrond en 3 muntjes, waarmee de verschillende bieren betaald kunnen worden.

De prijs van een consumptiemunt bedraagt € 2,25
Openingstijd 13.30 uur tot 19.00 uur
Voor meer info: www.speciaalbierfestival-grave.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: