Gouden speld voor drie leden Koksgilde

24 april 2013
Gouden speld voor drie leden Koksgilde

Drie leden van het Koksgilde zijn onlangs onderscheiden met de Gouden Koksgildespeld. Tijdens de ledenvergadering 2013 van de vereniging voor koks reikte president Theo van Rensch de spelden uit aan
Gadze Lont, Ronnie Merks en Wynand Vogel. Laatstgenoemde kreeg daarnaast het erelidmaatschap van het gilde in zijn bezit.

*Wedstrijden*
Vogel kreeg de speld voor zijn inzet bij nationale en internationale wedstrijden. Waldrik Kremer, chef d'équipe van het Koksgilde Nationaal Team, sprak grote lof uit over de begeleiding van vele teams door Vogel. Hij wordt volgens Kremer internationaal zeer gewaardeerd als jurylid. Voor deze bijzondere prestatie werd aan Vogel het erelidmaatschap van de vereniging verleend.

*Bestuur*
De reden dat Lont de speld ontving, is door zijn inzet als bestuurslid van het Koksgilde. Hij werd door Van Rensch geroemd om zijn grote inzet voor de beurzen waarop de vereniging voor koks is vertegenwoordigd.

*Inzet*
Merks werd door Kremer bedankt voor zijn inzet bij het Koksgilde Nationaal Team, waarmee hij mooie prijzen heeft behaald in de afgelopen twaalf jaar.

*Op de foto:* Wynand Vogel krijgt zijn Gouden Speld opgespeld

~Maud Vissers~

Overig nieuws