Genomineerden voor JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 onthuld

Auteur: redactie
21 november 2023
Genomineerden voor JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 onthuld

De genomineerden voor de JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 zijn bekendgemaakt. Deze prijzen zijn in het leven geroepen om de uitzonderlijke talenten die de gastronomische wereld vormgeven en vieren te eren. Om de twee jaar erkent JRE uitmuntende individuen in zes categorieën: Talent van het Jaar, Ondernemer van het Jaar, Duurzaamheid, Innovatie, Sommelier en ‘Taste of Origin’.

De uitreiking van de JRE Awards zal deel uitmaken van het JRE 50 Years Congress op 7 en 8 april 2024 in Parijs, Frankrijk, waar de winnaars van deze prijzen worden onthuld.

Talent/Chef van het Jaar

Dit jonge talent wordt gedreven door verlangen. Om een ​​keuken te creëren die harmonieert met zowel persoonlijke waarden als filosofie, en tegelijkertijd een uitstekende ervaring biedt aan elke gast. Deze ultieme schepper van smaken en smaak demonstreert buitengewone vaardigheden en creativiteit, waardoor de gastronomische normen naar het hoogst mogelijke niveau worden getild. Samen met Pastificao dei Campi wordt de Talent van het Jaar-award uitgereikt aan de ultieme maker van smaken en smaak.

· Lukas Nagel, Restaurant Das Traunsee, Oostenrijk

· Alessandro Ciriello, Restaurant L'Horizon, België

· Marko Gajski, Restaurant LD, Kroatië

· Alexander Wulf, Restaurant Tryka, Duitsland

· Ivan Gotfredsen, Restaurant Châtelard, Frankrijk

· Dario Guidi, Restaurant Osteria Magenes, Italië

· Yornie van Dijk, Restaurant Basiliek, Nederland

· Jakob Pintar, Restaurant Tabar, Slovenië

· Rafa de Bedoya, Restaurant Aleia, Spanje

· Christian Aeby, Restaurant Du Bourg, Zwitserland

· Rafael Cagali, Restaurant Da Terra, Verenigd Koninkrijk

Ondernemer van het Jaar

Dineren in een JRE-restaurant betekent genieten van een naadloze, perfect uitgevoerde gastronomische ervaring. Maar achter de schermen werkt een team van echte professionals, begeleid door een getalenteerde chef-kok, onvermoeibaar om alleen de hoogste normen te garanderen. Perfect, discreet, bijna onzichtbaar. Nooit eindigende passie is de sleutel in alles wat we doen, om ervoor te zorgen dat elke ervaring onbetaalbaar is. De Award Entrepreneur of the Year in samenwerking met Mastercard is een eerbetoon aan de chef-kok die die onderscheidende meester is.

· Thomas Dorfer, Restaurant Landhaus Bacher, Oostenrijk

· Seppe Bleus, Restaurant De Fakkels, België

· Teo Fernetich, Restaurant San Rocco, Kroatië

· Jan-Philipp Berner, Restaurant Söl’ring Hof, Duitsland

· Alex Montois, Restaurant L'Annex, Frankrijk

· Enrico Bartolini, Restaurant Enrico Bartolini, Italië

· Rick Blanken, Restaurant Ledeboer, Nederland

· Marko Pavčnik, Restaurant Pavus, Slovenië

· Carles Ramon & Manu Núñez, Restaurant Besta, Spanje

· Rolf Fuchs, Restaurant Panorama, Zwitserland

· Mark Dixon, Restaurant The Kings Arms, Verenigd Koninkrijk

Sommelier van het Jaar

Onze winnaar van de Sommelier Award 2024 toont een geweldige ziel en geest als het gaat om het welzijn van de gasten. Deze sommelier creëert een cultuur van uitmuntendheid en zorgt voor alles, van een perfecte ambiance tot een zorgvuldig samengestelde wijnkelder, tot het vermogen om jonge professionals te ondersteunen om uit te blinken in de kunst van uitmuntende service. De Sommelier Award wordt uitgereikt aan de meest uitmuntende JRE op dit gebied.

 · Maximilian Lucian, Restaurant Griggeler Stuba, Oostenrijk

· Kristof Timmermans, Restaurant Les Abris, België

· Rudolf Štefan, Restaurant Pelegrini, Kroatië

· Désirée Steinheuer, Restaurant Zur Alten Post, Duitsland

· Lucas Ramstein, Restaurant Auberge Ramstein, Frankrijk

· Massimiliano Mascia, Restaurant San Domenico, Italië

· Corine Vink, Restaurant Amused, Nederland

· Nina Bratovž, Restaurant JB, Slovenië

· Paolo Casagrande, Restaurant Lasarte, Spanje

· Nadège Freudiger, Restaurant Auberge Communale, Zwitserland

· Barny Taylor, Restaurant The Dysart, Verenigd Koninkrijk

Duurzaamheidsprijs

De winnende chef-kok leeft in harmonie met de omgeving en is daar trots op. Deze chef-kok is toegewijd aan het serveren van verse, duurzaam geproduceerde en ethisch geproduceerde ingrediënten en doet er alles aan om de beste lokale en seizoensgebonden producten te vinden. We eren zowel de chef-kok als Swan Hellenic voor hun toewijding aan duurzame ontwikkeling en het vergroten van het bewustzijn over hoe onze keuzes de wereld om ons heen beïnvloeden.

· Hannes Müller, Restaurant Die Forelle, Oostenrijk

· Olivier Bauche, Restaurant La Gloriette, België

· Bernard Korak, Restaurant Korak, Kroatië

· Maurizio Oster, Restaurant Zeik, Duitsland

· Grégory Doucey, Restaurant In-Fine, Frankrijk

· Stefano Pinciaroli, Restaurant PS, Italië

· Jeroen Sportel, Restaurant Vive la Vie, Nederland

· Grega Repovž, Restaurant Gostilna Repovž, Slovenië

· Borja Marrero, Restaurant MuXgo, Spanje

· Patrick Germann, Restaurant Bären, Zwitserland

· Rob Krawczyk, Restaurant Chestnut Restaurant, Ierland

Innovatieprijs

Innovatie is de sleutel tot vooruitgang. De winnende chef-kok in deze categorie laat het beste van de innovatieve keuken zien. Met respect voor het culinaire erfgoed creëert de chef-kok voortdurend onverwachte ervaringen en unieke genoegens door gebruik te maken van de modernste technieken. Deze chef-kok ontwikkelt inspirerende gastronomie en innovatieve gerechten voor het nieuwe tijdperk. In samenwerking met Carpigiani eert JRE de chef-kok die authenticiteit toont in het streven naar zowel uitmuntendheid als creativiteit.

· Klemens Schraml, Restaurant Rau, Oostenrijk

· Philippe Lowette, Restaurant Philippe, België

· Ivan Badurina, Restaurant Badi, Kroatië

· Daniel Schmidthaler, Restaurant Alte Schule, Duitsland

· Nicolas Durif, Restaurant L'Hysope, Frankrijk

· Federico Beretta, Restaurant Feel Como, Italië

· Joppe Sprinkhuizen, Restaurant Sillyfox, Nederland

· Gasper Puhan, Restaurant Galerija Okusov, Slovenië

· Simon Petutschnig, Restaurant Fera, Spanje

· Björn Inniger, Restaurant Alpenblick, Zwitserland

· Ryan Blackburn, Restaurant Old Stamp House, Verenigd Koninkrijk

Taste of Origin

JRE zet zich al meer dan 50 jaar in om de traditie levend te houden. Het samenbrengen van een echte pool van talent. In naam van onze collega's en hun jarenlange expertise erkennen wij vandaag de chef-kok die zich richt op de overdracht van vaardigheden en kennis. Deze winnende chef-kok viert traditie en gebruikt het verleden als eindeloze bron van inspiratie om een ​​uitzonderlijke klassieke keuken te creëren. Samen met Parmigiano Reggiano groet JRE de chef-kok die het verleden bewaart en de toekomst viert.

· Uwe Machreich, Restaurant Triad, Oostenrijk

· Sébastien Lambert, Restaurant Au Moriane, België

· Vjeko Bšić, Restaurant Boba, Kroatië

· Tobias Bätz, Restaurant Hermann's Posthotel, Duitsland

· Pricillia Lebon, Restaurant L'Ogustin, Frankrijk

· Paolo Trippini, Restaurant Trippini, Italië

· Liset Bom, Restaurant Cèpes, Nederland

· Filip Breznik, Restaurant Hisa Raduha, Slovenië

· Seve Diaz, Restaurant El Taller, Spanje

· Domingo S. Domingo, Restaurant Mille Sens, Zwitserland

· Alfred Prasad, Restaurant Shiuli, Verenigd Koninkrijk

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws