Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

9 juli 2014
Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

Executive Sous-Chef van het Amstel Hotel Amsterdam (La Rive), Frank van Thiel, wordt de nieuwe executive Chef Hotel bij Hotel Beaumont in Maastricht. Hij gaat zich focussen op het befaamde restaurant Harry's.

*Van Thiel*
Frank van Thiel (30) is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder restaurant Cordial in Oss, de Librije in Zwolle en momenteel in het Amstel Hotel in Amsterdam waar hij als Executive Sous-Chef verantwoordelijk is voor onder andere restaurant La Rive. Frank zal bij Beaumont verantwoordelijk zijn voor alles op het gebied van eten met een focus op het restaurant Harry’s. Frank vervangt per 1 oktober Audrey Eussen die na bijna 13 jaar bij Beaumont werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aangaat in Brussel.

*Volgende stap*
Frank: “Na 12 jaar gewerkt te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven, in meerdere verantwoordelijke
functies, is het nu tijd voor een volgende stap. De laatste zes en een half jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Amstel Hotel Amsterdam. Ik heb me daar onder de vleugels van Roger Rassin kunnen ontwikkelen als chef en ben er nu klaar voor om dit als eindverantwoordelijke te gaan doen in een nieuwe uitdagende omgeving. Beaumont in Maastricht is in deze de juiste partner, een geweldig restaurant en F&B afdeling, gedreven ondernemers en gelegen in een mooie stad. Ik ben trots om mijn eerste functie als Executive Chef hier te beginnen en kijk er naar uit om samen met mijn brigade een fantastisch product neer te gaan zetten.

*Hotel Beaumont*
Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in het elegante stadsdeel Wyck, centrum Maastricht. Het is een modern hotel met 126 kamers, diverse vergader-en banqueting ruimtes, en het welbekende restaurant Harry’s. Het hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie.

*Restaurant Harry's*
Harry’s een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch.

"Lees meer over hotel Beaumont":http://www.hospitality-management.nl/?q=beaumont&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws