Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

9 juli 2014 |
Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

Executive Sous-Chef van het Amstel Hotel Amsterdam (La Rive), Frank van Thiel, wordt de nieuwe executive Chef Hotel bij Hotel Beaumont in Maastricht. Hij gaat zich focussen op het befaamde restaurant Harry's.

Van Thiel
Frank van Thiel (30) is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder restaurant Cordial in Oss, de Librije in Zwolle en momenteel in het Amstel Hotel in Amsterdam waar hij als Executive Sous-Chef verantwoordelijk is voor onder andere restaurant La Rive. Frank zal bij Beaumont verantwoordelijk zijn voor alles op het gebied van eten met een focus op het restaurant Harry’s. Frank vervangt per 1 oktober Audrey Eussen die na bijna 13 jaar bij Beaumont werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aangaat in Brussel.

Volgende stap
Frank: “Na 12 jaar gewerkt te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven, in meerdere verantwoordelijke
functies, is het nu tijd voor een volgende stap. De laatste zes en een half jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Amstel Hotel Amsterdam. Ik heb me daar onder de vleugels van Roger Rassin kunnen ontwikkelen als chef en ben er nu klaar voor om dit als eindverantwoordelijke te gaan doen in een nieuwe uitdagende omgeving. Beaumont in Maastricht is in deze de juiste partner, een geweldig restaurant en F&B afdeling, gedreven ondernemers en gelegen in een mooie stad. Ik ben trots om mijn eerste functie als Executive Chef hier te beginnen en kijk er naar uit om samen met mijn brigade een fantastisch product neer te gaan zetten.

Hotel Beaumont
Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in het elegante stadsdeel Wyck, centrum Maastricht. Het is een modern hotel met 126 kamers, diverse vergader-en banqueting ruimtes, en het welbekende restaurant Harry’s. Het hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie.

Restaurant Harry's
Harry’s een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch.

Lees meer over hotel Beaumont
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Awards Culinair
Lekker500 komt uit in aangepaste vorm

Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids van Nederland die dit jaar voor de 43ste keer verschijnt, heeft een aangepaste vorm waarin een podium wordt geboden aan de restaurateur. De speciale editie is een gids zonder ranking, als ode aan de helden van de horeca. Alle nog bestaande restaurants u ...

Branded Content
Professionele keukenapparatuur haal je bij een expert

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur wil je natuurlijk het beste van het beste. Bij HorecaRama vind je naast de laagste prijsgarantie ook een indrukwekkend assortiment keuken en horeca apparatuur. Of je nu zoekt naar een professionele aan- en afvoertafel of een koelkast van hoge kwal ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: