Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

9 juli 2014 |
Frank van Thiel naar Beaumont Hotel<

Executive Sous-Chef van het Amstel Hotel Amsterdam (La Rive), Frank van Thiel, wordt de nieuwe executive Chef Hotel bij Hotel Beaumont in Maastricht. Hij gaat zich focussen op het befaamde restaurant Harry's.

Van Thiel
Frank van Thiel (30) is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder restaurant Cordial in Oss, de Librije in Zwolle en momenteel in het Amstel Hotel in Amsterdam waar hij als Executive Sous-Chef verantwoordelijk is voor onder andere restaurant La Rive. Frank zal bij Beaumont verantwoordelijk zijn voor alles op het gebied van eten met een focus op het restaurant Harry’s. Frank vervangt per 1 oktober Audrey Eussen die na bijna 13 jaar bij Beaumont werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aangaat in Brussel.

Volgende stap
Frank: “Na 12 jaar gewerkt te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven, in meerdere verantwoordelijke
functies, is het nu tijd voor een volgende stap. De laatste zes en een half jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Amstel Hotel Amsterdam. Ik heb me daar onder de vleugels van Roger Rassin kunnen ontwikkelen als chef en ben er nu klaar voor om dit als eindverantwoordelijke te gaan doen in een nieuwe uitdagende omgeving. Beaumont in Maastricht is in deze de juiste partner, een geweldig restaurant en F&B afdeling, gedreven ondernemers en gelegen in een mooie stad. Ik ben trots om mijn eerste functie als Executive Chef hier te beginnen en kijk er naar uit om samen met mijn brigade een fantastisch product neer te gaan zetten.

Hotel Beaumont
Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in het elegante stadsdeel Wyck, centrum Maastricht. Het is een modern hotel met 126 kamers, diverse vergader-en banqueting ruimtes, en het welbekende restaurant Harry’s. Het hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie.

Restaurant Harry's
Harry’s een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch.

Lees meer over hotel Beaumont
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: