Frank van Thiel naar Beaumont Hotel

9 juli 2014 |
Frank van Thiel naar Beaumont Hotel<

Executive Sous-Chef van het Amstel Hotel Amsterdam (La Rive), Frank van Thiel, wordt de nieuwe executive Chef Hotel bij Hotel Beaumont in Maastricht. Hij gaat zich focussen op het befaamde restaurant Harry's.

Van Thiel
Frank van Thiel (30) is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder restaurant Cordial in Oss, de Librije in Zwolle en momenteel in het Amstel Hotel in Amsterdam waar hij als Executive Sous-Chef verantwoordelijk is voor onder andere restaurant La Rive. Frank zal bij Beaumont verantwoordelijk zijn voor alles op het gebied van eten met een focus op het restaurant Harry’s. Frank vervangt per 1 oktober Audrey Eussen die na bijna 13 jaar bij Beaumont werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aangaat in Brussel.

Volgende stap
Frank: “Na 12 jaar gewerkt te hebben bij diverse gerenommeerde bedrijven, in meerdere verantwoordelijke
functies, is het nu tijd voor een volgende stap. De laatste zes en een half jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het Amstel Hotel Amsterdam. Ik heb me daar onder de vleugels van Roger Rassin kunnen ontwikkelen als chef en ben er nu klaar voor om dit als eindverantwoordelijke te gaan doen in een nieuwe uitdagende omgeving. Beaumont in Maastricht is in deze de juiste partner, een geweldig restaurant en F&B afdeling, gedreven ondernemers en gelegen in een mooie stad. Ik ben trots om mijn eerste functie als Executive Chef hier te beginnen en kijk er naar uit om samen met mijn brigade een fantastisch product neer te gaan zetten.

Hotel Beaumont
Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in het elegante stadsdeel Wyck, centrum Maastricht. Het is een modern hotel met 126 kamers, diverse vergader-en banqueting ruimtes, en het welbekende restaurant Harry’s. Het hotel wordt sinds 1912 door de familie Beaumont gerund op deze locatie.

Restaurant Harry's
Harry’s een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch.

Lees meer over hotel Beaumont
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: