[Foto's] Dé nieuwste hotspot op het Kurhausplein

26 november 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Blaze & Co opent zaterdag 30 november haar deuren. Blaze & Co is gevestigd op de plek van het voormalige restaurant Topkapi in het hart van Scheveningen op het Kurhausplein. Het restaurant kenmerkt zich door het op tattoos geïnspireerde interieur, de grill-gerechten voor vlees- vis- en veggie liefhebbers en out-of-the box cocktails. Gasten genieten hier van de ‘Springsteen Chicken’, de vegetarische ‘Greta Thunburger’ of Blaze’s signature dish ‘Cefishe de Salmon’.

Alle gerechten worden overgoten met een saus van livemuziek. De bezoeker luistert op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag naar blues, folk en rock ballads. In het weekend is het restaurant ook open voor lunch. Blaze & Co sluit zich aan bij de al bestaande concepten en initiatieven van de Entrada Group. Dit zijn onder andere: La Galleria, Steam Bar & Grill, Solo Vino Wine Bar en het winterevenement Cool Event. Blaze & Co is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 17.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. 

The ‘Outlaw’ of Scheveningen

Restaurant Blaze & Co onderscheidt zich door haar Amerikaanse gerechten met een verrassende twist. Mede-eigenaar Michael de Ridder: “Met restaurant Blaze & Co spelen we in op de beleving van onze gasten. Hier komen Cajun en New Orleans op je bord, maar ook uit de speakers. Het stoere interieur met de neo traditional tattoo wand is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren. Alleen nu in een hippe, stoere jas waarmee we een nieuwe doelgroep willen aanspreken.Mede-eigenaar Damiano D’Alba vult aan: “We ondernemen al 40 jaar op het Kurhausplein en zijn trots, dat we restaurant Blaze & Co als nieuwste  horecaconcept mogen toevoegen aan onze portfolio. We kijken er met het team naar uit om een totaal vernieuwde dinerbeleving aan onze gasten te geven. Restaurant Blaze & Co is nostalgie op z’n coolst.” 

Over Entrada Group

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator o.a. van winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils en stuk voor stuk zijn het unieke zaken met een geheel eigen karakter.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: