Facility Trade Group nieuwe partner TCW Groep

10 oktober 2017 | Roy Spijker

Facility Trade Group en TCW Groep kondigen vandaag aan dat Facility Trade Group de activiteiten van TCW Groep heeft overgenomen. De aansluiting is ontstaan vanuit de behoefte van TCW Groep naar een nieuwe strategische partner en de acquisitie strategie van Facility Trade Group. 

TCW Groep levert Non-Food producten aan restaurants, hotels en andere food gerelateerde bedrijven sinds 2001. Het bedrijf behaalde in 2016 een omzet van 7 miljoen euro en heeft 26 medewerkers in dienst. 

"Wij geloven in de uitbouw van onze organisatie in Nederland. Met de komst van Facility Trade Group kunnen we verder invulling geven aan onze groei ambities zonder concessies te hoeven doen aan een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers. Dankzij efficiency voordelen die deze aansluiting biedt, blijven we een interessante partner voor opdrachtgevers en behouden we onze voorsprong op de concurrent", aldus Marcel de Wolf, oprichter van TCW Groep, die ongewijzigd aan het roer blijft staan van de Utrechtse onderneming.

"Met de komst van TCW Groep versterkt Facility Trade Group haar landelijke positionering waarin regionale aanwezigheid vanuit een omnichannel strategie een belangrijke rol speelt. Utrecht is voor ons een welkome aanvulling naast onze locaties in Zutphen, Zoetermeer en Almelo. De krachtenbundeling met TCW Groep bekent voor ons daarnaast een uitbreiding van expertise in het hospitality segment. Dit sluit zeer goed aan bij onze ambitie door te groeien naar een top drie positie", aldus Alex Postma, directeur Sales & Marketing van Facility Trade Group. 

Facility Trade Group bedient opdrachtgevers in verschillende marktsegmenten met reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. De totale omzet is € 23 miljoen en er werken 80 mensen. 
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Chefs Michelin Interview
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspreidt is ongeëvenaard. Met twee Michelinsterren op zak en talloze awards op het cv - de meest recente is die van 'Woman of the Year' van Relais & Châ...

Personalia Chefs
Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kessler werkte al sinds 2016 bij De Kersentuin, en het restaurant is voor hem bekend terrein: "Ik wil vooral op dezelfde voet door blijven gaan en ge...

Events Chefs
Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar

Chefkoks uit Gibraltar, Nederland, Zweden en Groot-Brittannië sloegen de handen ineen en kookten samen op woensdag 18 oktober in The Wessex Lounge in Gibraltar. Het evenement werd gehost door Vicky Garcia-Bishop, één van de toonaangevende chefs, (kookwedstrijd kampioen) van Gibral...

Achtergronden
Iens komt met eigen festival

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten di...

Regelgeving
AirDnD weizigd naam op last van Airbnb

Het Nederlandse platform voor huiskamerrestaurant, AirDnD, heeft zijn naam veranderd in ShareDnD. De naamswijziging was nodig, omdat Airbnb dreigde met juridische stappen tegen de website. "We hebben besloten onze naam te veranderen, omdat wij als startende onderneming niet de financiël...

Vlees cijfers
Vleesverbruik niet verder gedaald

De daling in vleesverbruik heeft zich in 2016 niet doorgezet. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. In 2016 verbruikte de Nederlander met ruim 76 kilo vrijwel evenveel vlees als in het jaar ervoor. Wakker Dier is bezorgd: “De huidige vleesconsum...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: