Facility Trade Group nieuwe partner TCW Groep

10 oktober 2017 | Roy Spijker

Facility Trade Group en TCW Groep kondigen vandaag aan dat Facility Trade Group de activiteiten van TCW Groep heeft overgenomen. De aansluiting is ontstaan vanuit de behoefte van TCW Groep naar een nieuwe strategische partner en de acquisitie strategie van Facility Trade Group. 

TCW Groep levert Non-Food producten aan restaurants, hotels en andere food gerelateerde bedrijven sinds 2001. Het bedrijf behaalde in 2016 een omzet van 7 miljoen euro en heeft 26 medewerkers in dienst. 

"Wij geloven in de uitbouw van onze organisatie in Nederland. Met de komst van Facility Trade Group kunnen we verder invulling geven aan onze groei ambities zonder concessies te hoeven doen aan een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers. Dankzij efficiency voordelen die deze aansluiting biedt, blijven we een interessante partner voor opdrachtgevers en behouden we onze voorsprong op de concurrent", aldus Marcel de Wolf, oprichter van TCW Groep, die ongewijzigd aan het roer blijft staan van de Utrechtse onderneming.

"Met de komst van TCW Groep versterkt Facility Trade Group haar landelijke positionering waarin regionale aanwezigheid vanuit een omnichannel strategie een belangrijke rol speelt. Utrecht is voor ons een welkome aanvulling naast onze locaties in Zutphen, Zoetermeer en Almelo. De krachtenbundeling met TCW Groep bekent voor ons daarnaast een uitbreiding van expertise in het hospitality segment. Dit sluit zeer goed aan bij onze ambitie door te groeien naar een top drie positie", aldus Alex Postma, directeur Sales & Marketing van Facility Trade Group. 

Facility Trade Group bedient opdrachtgevers in verschillende marktsegmenten met reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. De totale omzet is € 23 miljoen en er werken 80 mensen. 
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: