Euro-Toques Nederland start samenwerking met BBB Maastricht en Folie Culinaire

Auteur: Redactie
Events 23 maart 2023
Euro-Toques Nederland start samenwerking met BBB Maastricht en Folie Culinaire

Op de komende editie van horecavakbeurs BBB Maastricht - 9,10 en 11 oktober 2023 - pakt Euro-Toques Nederland samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier groots uit. Met onder andere nieuwe wedstrijden, het Euro-Toques paviljoen en tal van netwerkmogelijkheden. Euro-Toques is een samenwerking van ambachtelijke koks en tevens de grootste restaurantvereniging van Nederland.

Verleden week werd de samenwerking ondertekend door Yolande Vesters, voorzitter Euro-Toques Nederland (links op de foto) en Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht. De samenwerking verzekert de beursbezoekers van ontmoetingen en producten uit het midden tot het hoge segment. BBB Maastricht en Folie Culinaire vinden plaats in MECC Maastricht.

Euro-Toques wedstrijden

Tijdens de beurs, op maandag 9 oktober, vindt de Euro-Toques Nederland Bronckhorster Food & Beer Battle plaats. Hier gaan chefs en maîtres in duo’s de strijd met elkaar aan om de beste bier-spijs combinaties te presenteren aan een gerenommeerde jury. Op woensdag 11 oktober zal Euro-Toques samen met PALUX verantwoordelijk zijn voor de sponsoring van de ETN PALUX Innovation Award, hier strijden jonge getalenteerde chefs om een hoogwaardig keukenapparaat van PALUX.

Folie Culinaire 2023

Het nieuwe Euro-Toques Nederland paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot het hoge segment. Hier worden diverse producten van hoogwaardig niveau gepresenteerd. Daarnaast wordt ook de Folie Culinaire Partner Lounge ingericht waar relaties elkaar kunnen ontmoeten in een gastvrije ambiance. Hier zal Euro-Toques zijn internationale relaties ontvangen en zorgen voor een ontmoetingsplek voor horecaprofessionals uit het hogere segment. 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws