BBB Maastricht 2021 maakt ambitieuze kwaliteitsambities waar

Auteur: Redactie
14 oktober 2021
BBB Maastricht 2021 maakt ambitieuze kwaliteitsambities waar

Blije gezichten tijdens de 66ste editie van horecavakbeurs BBB Maastricht. 2 jaar na de laatste editie kwamen afgelopen dagen weer duizenden horecaprofessionals naar MECC Maastricht om te proeven, te beleven en te netwerken. De oudste horecavakbeurs van Nederland heeft onder leiding van beursmanager Silvie Slachter een kwaliteitsslag gemaakt en gaat meer dan ooit voor ‘more horeca success’ voor horecaondernemers- en toeleveranciers. Dat heeft geresulteerd in een volle beursvloer met een verscheidenheid aan food-, drinks en horecaproducts & services en drie dagen lang intensief netwerken met kwalitatieve bezoekers afkomstig uit alle horecasegmenten.

BBB Horeca Summit

Nieuw dit jaar was de BBB Horeca Summit, die BBB Maastricht organiseerde in samenwerking met HotelloTOP. Gedurende 3 dagen gingen topsprekers uit verschillende horecasegmenten met elkaar in gesprek en gaven zij antwoord op prangende vragen die leefden bij de aanwezige horecaprofessionals. De organisatie presenteerde daarnaast een druk programma met onder andere de Best Burger Benelux in samenwerking met LA Streetfood, het TIPPR Limburgplein vol streekproducten, de sfeervolle Pubstreet, de Green Chef XL Battle in samenwerking met de Cas Spijkers Academie, de demokeuken van Culinaire Saisonnier met internationale sterrenchefs, de Gault&Millau Chef’s Table, wine tasting met Limburgse wijnen, speciale aandacht voor barista’s en bartenders en volop mogelijkheden om elkaar weer te ontmoeten op het geheel vernieuwde netwerkplein.

Silvie Slachter is moe maar voldaan en zit alweer vol nieuwe plannen voor volgend jaar, maar gaat eerst genieten van het resultaat van afgelopen dagen: ‘Exposanten geven aan de juiste mensen gesproken te hebben en meer warme leads te hebben ontvangen dan in de jaren hiervoor. En dat is waar we het voor doen. Om de horeca weer met elkaar in contacten te brengen, te inspireren én te motiveren na een moeilijke periode. Natuurlijk zijn er altijd evaluatiepunten, maar wij hebben als team gewoon een super goede en kwalitatieve beurs neergezet en daar ben ik enorm trots op.’

BBB Maastricht 2022 vindt plaats van 10 t/m 12 oktober 2022 in MECC Maastricht.

Overig nieuws