Download hier de nieuwste editie van De RestaurantKrant

Auteur: Redactie
28 juli 2022
Download hier de nieuwste editie van De RestaurantKrant

Deze week verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Vakinformatie dat elke restaurateur niet kan missen. De redactie van De RestaurantKrant zet zich in om te voldoen aan de informatiebehoefte van iedere ondernemer in restaurants.

In deze editie lees je over De culinaire visie van Leon Mazairac. Hij is sinds 2020 chef de cuisine van het gerenommeerde Grand Hotel Karel V in Utrecht. Hij vestigde zijn culinaire naam binnen de gastronomie met zijn restaurant Podium onder de Dom. De RestaurantKrant vroeg hem acht mensen naar voren te schuiven voor een inspirerende interviewreeks. In deze uitgave lees je een selectie daarvan. Uiteraard spreken we de chef zelf ook.

Een solide en vooruitstrevend voorraadbeheer zorgt voor rust in de organisatie en bespaart tijd en geld. Nu de marges onder druk komen te staan vanwege de torenhoge inflatie is het verstandig om als horecaondernemer kritischer naar het voorraadbeheer te kijken. Leer daar alles over.

We spreken een lunchroom-, restaurant- en caféuitbater over het personeelstekort. Zij moeten slim omgaan met dit probleem bij het doen van inkopen en in de keuken. Kom achter hun visie op convenience producten.

Gre Kok’s restaurant Pancho’s in Zaandam vloog op twee verschillende locaties in brand. De uitbaatster ging niet bij de pakken neerzitten, en opende in mei opnieuw de deuren van haar Mexicaanse horecazaak. In deze editie vertelt ze hoe ze als onderneemster deze situatie wist te door te komen en hoe ze genoeg motivatie wist te verzamelen om de draad weer op te pakken.

Als ondernemer ontkom je er niet aan doorlopend overeenkomsten te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst voor je personeel of een huurovereenkomst voor je pand. Maar ook het bestellen van producten bij een groothandel of zelfs het verkopen van een kopje koffie aan een klant zijn vormen van overeenkomsten. LOFF Advocaten licht hier alles op dit gebied over toe.

Je leest het allemaal in de gloednieuwe De RestaurantKrant, download ‘m hier!

Overig nieuws