Derde locatie van Happyhappyjoyjoy is geopend in de Pijp

10 september 2018 | Thijs Jacobs

Sinds vandaag is de nieuwe vestiging van Happyhappyjoyjoy geopend op Ceintuurbaan 256. Met het succes van het restaurant in Amsterdam West en Oost gaat IQ Creative verder met het verspreiden van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Op steenworp afstand van de Noord-Zuid lijn voorziet Happyhappyjoyjoy South de bewoners van de Pijp en Zuid van authentieke dimsum, baos, curry’s en andere Aziatische gerechten.   

Menu

Het menu van Happyhappyjoyjoy South dat zich toelegt op de Aziatische keuken zal in de basis hetzelfde blijven als West en Oost; van dumpling tot Laab Kai of Curry. Bij de nieuwe zaak is tevens geen verschil in voor- of hoofdgerecht en kunnen de gasten genieten van een tafel vol kleine gerechten om te delen. Uiteraard zullen de kleurrijke rainbaos, die afgelopen maand zijn gelanceerd, ook te bestellen zijn bij deze locatie. Aan dranken geen gebrek, want inmiddels heeft Happyhappyjoyjoy haar drankenkaart uitgebreid met meerdere speciaalbieren van eigen receptuur. Naast de welbekende Hop Hop met citroengras is er nu ook Miss Mimi, Tigerlilly en Jin Jin. Daarnaast zijn er ook aparte Aziatische frisdranken, sake of een verse kokosnoot te bestellen.  

Streetfood To Go & Asian High Tea

Toch zal Happyhappyjoyjoy South niet helemaal hetzelfde zijn. Door de perfecte locatie tegenover het metrostation van de Noord-Zuid lijn is streetfood to go een must. Een broodje rendang, Bahn Mi of Bubble Tea zijn makkelijk mee te nemen voor iedereen die op doorreis is. Ook is het vanaf eind september mogelijk om bij Happyhappyjoyjoy een Asian High Tea te organiseren. Dit is in de basis hetzelfde als een normale High Tea, maar vanzelfsprekend met alleen maar Aziatische hapjes.

Photobooth & Private Dining

Het team van JPS Architecten is druk bezig geweest om het interieur net zo spraakmakend te laten zijn als in West en Oost. De ruimte heeft dezelfde levendige sfeer van Happyhappyjoyjoy, maar ook een geheel eigen identiteit en nieuwe features als een photobooth en private dining.

Openingstijden

De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.30 uur.   

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: