De Loohoeve breidt afhaallocaties thuismaaltijden uit

21 april 2020 | Redactie

Sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo heeft de afhaallocaties van de thuismaaltijden uitgebreid. Naast de locatie in Schoonloo, kunnen culinaire liefhebbers hun bestelde maaltijden vanaf 23 april afhalen op twee nieuwe locaties bij Assen en Groningen.

Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer voldoen hiermee aan de grote vraag vanuit deze regio’s naar hun thuismaaltijden. Na de verplichte sluiting van hun restaurant op 15 maart 2020 wegens de gevolgen van de corona-crisis zijn eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer direct thuismaaltijden gaan maken.

Marleen Brouwer: “Stilzitten is niets voor ons en we wilden er alles aan doen om ons bedrijf te behouden. Inmiddels hebben we vijf weken maaltijden voor thuis gemaakt en het is een groot succes. De vraag is zo groot dat ze al meermalen uitverkocht waren. Ook in de keuken houden de koks de 1,5 meter afstand aan en dat betekent dat we met een beperkt aantal koks de maaltijden maken. We leveren alle gerechten koud af, de gerechten die warm gegeten moeten worden kunnen thuis eenvoudig verwarmd worden met de bijgeleverde instructies. Zo kunnen ook gasten van verder weg genieten van onze keuken.”

Extra afhaalpunten

Jeroen Brouwer: “Gasten kunnen hun maaltijden bij ons restaurant afhalen en daarnaast bezorgen we binnen een straal van 18 kilometer van Schoonloo. Vanwege de grote vraag vanuit de regio Assen en Groningen hebben we met ingang van 23 april ook Assen en Groningen als afhaallocatie toegevoegd.

Het gaat om makkelijk bereikbare parkeerplaatsen direct aan de A28 en de A7, waar gasten binnen een tijdsbestek van een half uur op vrijdag en zaterdag hun bestelling kunnen afhalen. Van donderdag tot en met zondag kan afgehaald worden bij ons restaurant in Schoonloo.”

Dankbaar

In de webshop kunnen zowel menu’s besteld worden, als losse gerechten en wijnen. Betaling vindt via iDEAL plaats en afleveren gaat geheel contactloos.
Marleen Brouwer: “Op de afhaallocatie hoeft de gast de auto niet uit. Wij zetten de bestelling in de kofferbak en de gast kan zo weer wegrijden.

We zijn heel blij dat de thuismaaltijden zo’n succes zijn. Extra leuk is dat het ook weer nieuwe gasten oplevert. Het houdt ons horecabedrijf voorlopig staande en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: