De Kop van Oost opent terras aan het water in Amsterdam

Auteur: Yonne van Geene
5 juni 2019
De Kop van Oost opent terras aan het water in Amsterdam

De Kop van Oost opende op dinsdag 4 juni 2019 officieel haar nieuwe terras in Amsterdam. Het terras bevindt zich op een unieke plek aan het water met een panoramisch uitzicht. Op de nieuwe menukaart staan klassiekers uit de Franse keuken met internationaal invloeden en een eigen zomerse twist. De Kop van Oost biedt de mogelijkheid om te dineren op het terras, en mocht het weer iets minder mooi zijn, dan zorgt de serre met openslaande deuren toch voor een terrasbeleving.

De locatie aan het water resulteerde in een samenwerking met Rederij Friendship waardoor groepen een geheel op maatgemaakt Friendship arrangement kunnen boeken. Inclusief boottocht, borrel, lunch en/of diner. 

Klassiekers met een twist

Op de menukaart staan klassiekers met een twist. Er is veel aandacht voor goed en lekker eten, het borrelmoment en cocktails. Ook wordt bij ieder gerecht een wijnsuggestie gegeven. Chef-kok Nick Holter: “De gerechten van De Kop van Oost zijn verrassend en voor een breed publiek toegankelijk. Dat wil zeggen dat fijnproevers hun hart kunnen ophalen, maar dat iemand die spontaan uit eten wil ook volop keuze heeft. De basis van de gerechten is de klassieke Franse keuken met internationale invloeden en een eigen twist. Deze signatuur maakt de gerechten spannend waardoor je keer op keer terug wilt komen.”

Overig nieuws