De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie

2 mei 2017 | Thijs Jacobs

De ?HEERLIJK10Daagse vindt plaats van 26 mei tot en met 4 juni 2017 verspreid over het hele land. Tijdens deze periode kunnen consumenten voor een sterk gereduceerd tarief uit eten gaan bij toprestaurants. 

Nederlandse topgastronomie voor een zachter prijsje

HEERLIJK10Daagse, de succesformule van HEERLIJK.nl, is vijf jaar geleden in het leven geroepen om bourgondisch Nederland kennis te laten maken met de topgastronomie tegen een interessante prijs. Van 26 mei tot en met 4 juni lunch je voor € 22,50 en dineer je voor € 27,50 prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor € 10,- extra eet je zelfs op sterniveau, voor € 20,- extra op tweesterrenniveau.

Garantie voor kwaliteit

Door HEERLIJK.nl zijn uitsluitend restaurants van grote klasse geselecteerd; voor welk restaurant ook wordt gekozen, de gast is gegarandeerd van een lunch of diner op topniveau. Tijdens de HEERLIJK10Daagse hoef je niet bang te zijn dat kliekjes worden verwerkt in het menu of dat er gesmokkeld wordt met goedkopere ingrediënten. Potentieel nieuwe gasten zijn voor restaurateurs juist een reden om een extra tandje bij te zetten.

Dineren bij de top

Vanaf 2 mei kan voor de ?HEERLIJK10Daagse worden gereserveerd via www.heerlijk.nl/10daagse. Gasten kunnen gedurende de tien dagen terecht bij verschillende toppers, waaronder: Parkheuvel* (Rotterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), Merlot (Amersfoort), Wiesen* (Eindhoven), De Wintertuin (Baarlo), ‘t Nonnetje** (Harderwijk), De Swarte Ruijter* (Holten), Het Ambacht (Heerenveen), Brasserie Bakboord (Almere) en De Kromme Watergang* (Hoofdplaat).

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: