De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie

2 mei 2017 | Thijs Jacobs

De ?HEERLIJK10Daagse vindt plaats van 26 mei tot en met 4 juni 2017 verspreid over het hele land. Tijdens deze periode kunnen consumenten voor een sterk gereduceerd tarief uit eten gaan bij toprestaurants. 

Nederlandse topgastronomie voor een zachter prijsje

HEERLIJK10Daagse, de succesformule van HEERLIJK.nl, is vijf jaar geleden in het leven geroepen om bourgondisch Nederland kennis te laten maken met de topgastronomie tegen een interessante prijs. Van 26 mei tot en met 4 juni lunch je voor € 22,50 en dineer je voor € 27,50 prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor € 10,- extra eet je zelfs op sterniveau, voor € 20,- extra op tweesterrenniveau.

Garantie voor kwaliteit

Door HEERLIJK.nl zijn uitsluitend restaurants van grote klasse geselecteerd; voor welk restaurant ook wordt gekozen, de gast is gegarandeerd van een lunch of diner op topniveau. Tijdens de HEERLIJK10Daagse hoef je niet bang te zijn dat kliekjes worden verwerkt in het menu of dat er gesmokkeld wordt met goedkopere ingrediënten. Potentieel nieuwe gasten zijn voor restaurateurs juist een reden om een extra tandje bij te zetten.

Dineren bij de top

Vanaf 2 mei kan voor de ?HEERLIJK10Daagse worden gereserveerd via www.heerlijk.nl/10daagse. Gasten kunnen gedurende de tien dagen terecht bij verschillende toppers, waaronder: Parkheuvel* (Rotterdam), Ratatouille Food & Wine* (Haarlem), Merlot (Amersfoort), Wiesen* (Eindhoven), De Wintertuin (Baarlo), ‘t Nonnetje** (Harderwijk), De Swarte Ruijter* (Holten), Het Ambacht (Heerenveen), Brasserie Bakboord (Almere) en De Kromme Watergang* (Hoofdplaat).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: