De Beren eetcafé in Amersfoort

19 november 2014
De Beren eetcafé in Amersfoort

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De
Beren eetcafés hebben hun intrek genomen en zijn druk bezig met de bouw van hun 23e vestiging. Vanaf dinsdag 2 december zijn ze dagelijks geopend voor lunch en diner en is het Eemplein een horecagelegenheid rijker!

*Mooie locatie*
De Beren waren op zoek naar een mooie locatie in Amersfoort en deze was snel gevonden aan het Eemplein. “Door de diversiteit aan horeca, de goede bereikbaarheid en uiteraard het Eemhuis vonden wij dit toplocatie voor een nieuwe vestiging.” aldus franchisenemer Chia Ping Chan-Kuo.

*De Beren Amersfoort*
De Beren zullen vanaf 2 december dagelijks geopend zijn voor zowel lunch als diner. Het eetcafé beschikt binnen over 240 zitplaatsen verspreid over drie verdiepingen en dit aantal breidt zich in het voorjaar uit met een mooi terras. Ook kun je hier straks genieten van een gezellige borrel. De vestiging krijgt een zeven meter lange bar met een sfeervolle uitstraling en schenkt een diversiteit aan speciale bieren en wijnen.

*Succesformule*
Bij de Beren geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf draaien de Beren hun poot niet om. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een wildsoep, een gebakken rogvleugel of een hertenbiefstuk met wildstoof. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

*23 vestigingen*
Met de opening van de vestiging in Amersfoort zijn er binnenkort alweer 23 vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

Overig nieuws