Chef-kok Hilton The Hague doet inkopen op De Haagse Markt

18 maart 2017 | Thijs Jacobs
 

Afgelopen dinsdag werd bekendgemaakt dat De Haagse Markt verkozen is tot 2e beste markt van Nederland 2017 in de categorie Grote Markten. Naar aanleiding hiervan besloot chef-kok Frank Uphoff van restaurant Pearl in Hilton The Hague deze week inkopen te doen op De Haagse Markt. Bij verschillende marktondernemers kocht hij onder andere verse groenten en fruit, noten, kruiden en kaas. Chef-kok Frank Uphoff: “In de keuken van Pearl werken we zoveel mogelijk met lokale seizoensproducten. Op De Haagse Markt staan zo’n 500 kramen waar veel heerlijke verse producten verkocht worden; wij konden ons dus helemaal uitleven voor het dagelijks wisselende Chef’s Menu van vanavond. Wat mij betreft verdient De Haagse Markt de eerste plek!”

Over de Haagse Markt

De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat, is met 540 kramen en 18 standwerker plekken de grootste openlucht markt van Europa. Al 75 jaar dé plek om gerust rond te struinen en te genieten van de sfeervolle kramen. De Haagse Markt staat bekend om het bijzondere aanbod van voordelige producten, het internationale karakter en wordt dagelijks bezocht door tienduizenden bezoekers. Als ‘Markt van alle Werelden’ is het dé ontmoetingsplek van diverse culturen. De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Over Hilton The Hague

Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Brussel. De gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote Mesdag balzaal die 300 personen kan faciliteren. Het hotel, met Restaurant Pearl, cocktailbar SPARK met terras aan het water en een Starbucks coffee-corner in de hotellobby, is de ideale locatie voor een evenement.

Meer informatie: www.dehaagsemarkt.nl en www.thehague.hilton.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: