Bijzondere dinerervaring ‘Le Petit Chef’ nieuw in Nederland

20 december 2018 | Thijs Jacobs

Een wel heel bijzondere dinerervaring heeft haar weg gevonden naar Nederland: ‘Le Petit Chef’. Deze 3D geanimeerde tafelprojectie is ontwikkeld door het Belgische Skullmapping en neemt gasten mee in een verhaal. Op ludieke wijze bereidt de kleinste chef ter wereld de verschillende gerechten voor óp tafel, waarna gasten de gerechten precies op die wijze gepresenteerd krijgen. Een unieke ervaring, zowel voor gezinnen met kinderen als voor zakelijke gezelschappen. Novotel Amsterdam Schiphol Airport is de eerste in Nederland die deze exclusieve dinerervaring aanbiedt aan haar (hotel)gasten. De private dining room van het hotel is vanaf nu te reserveren voor data vanaf 27 december.

De chef naar Nederland gehaald

Het hotel dat is gelegen aan station Hoofddorp heeft ‘de chef’ zelf naar Nederland gehaald, zo vertelt Operations Manager Dimitri Kalaitzis: “Als onderdeel van de Accor-keten bieden wij onze gasten de kwaliteitsstandaarden die zij van ons mogen verwachten. Daarbovenop proberen we ons met innovatieve initiatieven te blijven onderscheiden van omliggende hotels. ‘Le Petit Chef’ is zo’n initiatief waar wij direct enthousiast van werden. Zoiets is er nog niet in Nederland en de unieke setting van onze private dining room biedt hiervoor het perfecte decor. En dus hebben wij alles op alles gezet om de kleine chef naar ons hotel te halen. Gelukkig met succes. We zijn enorm trots dat wij de eerste, en op dit moment de enige, in Nederland zijn die dit concept aanbiedt.”

Opent (nieuwe) deuren

De introductie van de dinerervaring in het hotelconcept zal naar verwachting veel (nieuwe) deuren openen. Kalaitzis: “Ook voor mensen uit de regio. Voor inwoners van Hoofddorp, Nieuw-Vennep, maar ook de Bollenstreek, is deze dinerervaring een mooie manier om kennis te maken met ons hotel. Zonder reclame te maken hebben wij al de eerste tafels verkocht. De allereerste klant schuift op kerstavond aan. We verwachten dat de unieke en exclusieve dinerervaring populair zal zijn onder jonge én oudere gasten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: