Bijzondere dinerervaring ‘Le Petit Chef’ nieuw in Nederland

20 december 2018 | Thijs Jacobs

Een wel heel bijzondere dinerervaring heeft haar weg gevonden naar Nederland: ‘Le Petit Chef’. Deze 3D geanimeerde tafelprojectie is ontwikkeld door het Belgische Skullmapping en neemt gasten mee in een verhaal. Op ludieke wijze bereidt de kleinste chef ter wereld de verschillende gerechten voor óp tafel, waarna gasten de gerechten precies op die wijze gepresenteerd krijgen. Een unieke ervaring, zowel voor gezinnen met kinderen als voor zakelijke gezelschappen. Novotel Amsterdam Schiphol Airport is de eerste in Nederland die deze exclusieve dinerervaring aanbiedt aan haar (hotel)gasten. De private dining room van het hotel is vanaf nu te reserveren voor data vanaf 27 december.

De chef naar Nederland gehaald

Het hotel dat is gelegen aan station Hoofddorp heeft ‘de chef’ zelf naar Nederland gehaald, zo vertelt Operations Manager Dimitri Kalaitzis: “Als onderdeel van de Accor-keten bieden wij onze gasten de kwaliteitsstandaarden die zij van ons mogen verwachten. Daarbovenop proberen we ons met innovatieve initiatieven te blijven onderscheiden van omliggende hotels. ‘Le Petit Chef’ is zo’n initiatief waar wij direct enthousiast van werden. Zoiets is er nog niet in Nederland en de unieke setting van onze private dining room biedt hiervoor het perfecte decor. En dus hebben wij alles op alles gezet om de kleine chef naar ons hotel te halen. Gelukkig met succes. We zijn enorm trots dat wij de eerste, en op dit moment de enige, in Nederland zijn die dit concept aanbiedt.”

Opent (nieuwe) deuren

De introductie van de dinerervaring in het hotelconcept zal naar verwachting veel (nieuwe) deuren openen. Kalaitzis: “Ook voor mensen uit de regio. Voor inwoners van Hoofddorp, Nieuw-Vennep, maar ook de Bollenstreek, is deze dinerervaring een mooie manier om kennis te maken met ons hotel. Zonder reclame te maken hebben wij al de eerste tafels verkocht. De allereerste klant schuift op kerstavond aan. We verwachten dat de unieke en exclusieve dinerervaring populair zal zijn onder jonge én oudere gasten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: