15 jaar De RestaurantKrant (2010): Marcel Heukels over restaurant Zebs

15 jaar De RestaurantKrant (2010): Marcel Heukels over restaurant Zebs

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2010. Marcel Heukels, eigenaar van Zebs (De Bilt) gooide het hele 'voor-hoofd-na' concept overboort. Bij Zebs serveerde hij alle gerechten in dezelfde portiegrootte en mocht alles door elkaar worden gegeten. “Doe vooral waar je echt goed in bent." Inmiddels is het restaurant in De Bilt gesloten, heeft Heukels een reis gemaakt met zijn gezin en is hij een ander avontuur aangegaan met Mazoki Tapas in Leusden. Lees het interview uit 2010 hier. 

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws