Zwethheul resto van het jaar in Grootspraak

22 november 2010 |
Zwethheul resto van het jaar in Grootspraak<

zondag vond in restaurant de Zwethheul te Schipluiden de presentatie van Grootspraak 2011 plaats. De Zwethheul van Mario Ridder werd uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar 2011. Wijnrestaurant van het Jaar 2011 werd ’t Schulten Hues in Zutphen. De prijs voor Wijnbar van het Jaar 2011 ging naar Bubbles & Wines in Amsterdam.

Onderscheidingen
Los van de waardering in punten voor restaurants, trosjes voor de wijnkaart of glaasjes voor wijnbars kent Grootspraak elk jaar onderscheidingen toe in drie categorieën. De keuze wordt gemaakt aan de hand van dat extra, dat bijzondere of onderscheidende dat op die plaats wordt geboden. Soms zelfs in vergelijking met collega’s met een hogere score.

Mooi kiekje
Alle winnaars kregen in de Zwethheul hun oorkonde uitgereikt uit handen van topkok Cees Helder. Op de foto (vlnr) Mario Ridder van restaurant de Zwethheul, Robert Braam van Bubbles & Wines, Cees Helder, Jacqueline van Liere en Peter Gas van 't Schulten Hues.

Frank Lindner

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: De visie van Jeroen Raes

De Restaurantkrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2012 met Jeroen Raes en Dennis van der Meer. Toen de trotse eigenar...

Opening
Beachclub ‘Hudson Beach’ opent medio mei de deuren in Kijkduin

Vanaf medio mei kunnen strandliefhebbers terecht bij de nieuwe, Amerikaans georiënteerde strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Aan de rand van de Haagse duinen waan je je hier voor even in het zonovergoten Californië. Deze California-vibe wordt extra benadrukt door het gebruik van f...

HMSHost en Vapiano slaan handen ineen

Vapiano en HMSHost International BV onderzoeken de opening van Vapiano-restaurants via haar dochteronderneming Vapiano Franchising International. Locaties omvatten luchthavens, treinstations en outletcentra in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland en Nederland. De restaurants worden ...

Economie Bier
Bavaria N.V. boekt recordomzet

Swinkels Family Breweries N.V., holding van Bavaria N.V. heeft voor het derde jaar op rij een recordomzet geboekt, ondanks uitdagende marktomstandigheden. De netto-omzet kwam uit op € 659 miljoen, een stijging van 6,5 procent ten opzichte van 2016. Het bedrijfsresultaat daalde van € 45,8 m...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Niet alleen gasten gaan na het nuttigen van alcohol achter het stuur zitten, ook medewerkers uit de horeca maken zich daar weleens schuldig aan. De gevaren zijn bekend, alcohol en verkeer horen niet samen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, of in dit geval, op een parkeerterrein. Een chef-kok u...

Culinair Bocuse d'Or
Kick-off Bocuse d'Or: Lars Drost wil via Turijn naar Lyon

"Vandaag start onze route naar Turijn." Met de trots van een Chef de Mission die zijn Olympiërs richting de meest prestigieuze sportwedstrijd ter wereld leidt, opende Bocuse d’Or Nederland-bestuurslid en SVH-directeur Ricardo Eshuis de start van het traject dat Team NL op het po...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: