Amerikaans eten in Zoetermeer

24 september 2014 |
Amerikaans eten in Zoetermeer<

Op 29 september opent in Zoetermeer Hudson Bar & Kitchen; een ware culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Het restaurant is
net buiten het centrum gevestigd en is daarmee ook een geschikte locatie voor evenementen en groepen. Dit vleugje Big Apple in Zoetermeer zal op 6 oktober officieel geopend worden door wethouder Van Leeuwen en door New York-deskundige Willem Post.

All American dining
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Dé high roller op de kaart is The Famous Hudson Burger geserveerd met de beroemde Hudson saus. En zoals alle heerlijke burgers op het menu gemaakt van rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen. Op de gevarieerde kaart staan ook Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. En hotdogs zoals de beroemde Snoopdog, gemaakt van 100% biologisch vlees geserveerd met spicy mayonaise, frisse relish, jalapeños en crispy uitjes. Ook vegetariërs komen bij Hudson aan hun trekken dankzij de fantastische vleesvervangers van de Vegetarische Slager.

Lunch en diner
Hudson Zoetermeer is geopend voor de (zaken)lunch en diner. Vanwege de ruime opzet is Hudson ook zeer geschikt voor gezinnen. Op zondagen worden er een tal van activiteiten voor de kleintjes georganiseerd. Daarnaast serveert Hudson Bar & Kitchen ook een high wine, een gezellige borrel waarbij allerlei barbites geserveerd worden, typische Amerikaanse snacks waar je je vingers bij opeet. Deze snacks smaken overigens ook heel goed bij de selectie van cocktails aan de bar.

Meer lezen over horeca in Zoetermeer? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: