Amerikaans eten in Zoetermeer

24 september 2014 |
Amerikaans eten in Zoetermeer<

Op 29 september opent in Zoetermeer Hudson Bar & Kitchen; een ware culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Het restaurant is
net buiten het centrum gevestigd en is daarmee ook een geschikte locatie voor evenementen en groepen. Dit vleugje Big Apple in Zoetermeer zal op 6 oktober officieel geopend worden door wethouder Van Leeuwen en door New York-deskundige Willem Post.

All American dining
Hudson Bar & Kitchen presenteert vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Dé high roller op de kaart is The Famous Hudson Burger geserveerd met de beroemde Hudson saus. En zoals alle heerlijke burgers op het menu gemaakt van rundvlees dat afkomstig is van diervriendelijke boerderijen. Op de gevarieerde kaart staan ook Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. En hotdogs zoals de beroemde Snoopdog, gemaakt van 100% biologisch vlees geserveerd met spicy mayonaise, frisse relish, jalapeños en crispy uitjes. Ook vegetariërs komen bij Hudson aan hun trekken dankzij de fantastische vleesvervangers van de Vegetarische Slager.

Lunch en diner
Hudson Zoetermeer is geopend voor de (zaken)lunch en diner. Vanwege de ruime opzet is Hudson ook zeer geschikt voor gezinnen. Op zondagen worden er een tal van activiteiten voor de kleintjes georganiseerd. Daarnaast serveert Hudson Bar & Kitchen ook een high wine, een gezellige borrel waarbij allerlei barbites geserveerd worden, typische Amerikaanse snacks waar je je vingers bij opeet. Deze snacks smaken overigens ook heel goed bij de selectie van cocktails aan de bar.

Meer lezen over horeca in Zoetermeer? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: