Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executi...
Eind november is met een feestelijke soft-launch in restaurant De Nederlanden in Vreeland het culinaire platform Guide des Chefs gelanceerd. Guide des...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Donderdag 12 oktober 2023 maakte de organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or bekend dat team Bocuse d’Or Nederland officie...
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard, samen met zijn commis Stijn de Jong, van restaurant ’t Amsterdammertje in...
Ondernemen in Roermond. Wie in het voorbijlopen een blik op de menukaart van Aruna Cuisine in Roermond werpt, zal al snel even stil blijven staan om t...
Met maar liefst zes Indische chef-koks presenteert hotel-restaurant Kasteel Kerckebosch het beste van de eigentijdse Indische keuken tijdens hun...
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam viert van 18 tot en met 20 september 2023 haar tiende editie in Rotterdam Ahoy. Ter gelegenheid hiervan is een ni...
Op 15 mei vindt de vierde jaarlijkse editie van Low Food Symposium plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam. Low Food is een beweging, geleid door Joris...
Het is bijna zover. Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei organiseert Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de tweede editie van het Internationale G...
ARCA Amsterdam kondigt aan dat op dinsdag 30 mei de Braziliaans-Portugese chef-kok Kiko Martins naar Amsterdam komt voor de vierde editie van ARCA Beh...
Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei 2023 organiseert Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de 2de editie van het ‘Internationale Gourmet Fest...
In mei 2019 presenteerde Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de eerste editie van het ‘International Gourmet Festival Chefs at the Parc’. G...
Met een slag op de historische beursgong van de Amsterdamse Beurs van Berlage openden patron-cuisiniers Jef Schuur en Wilco Berends op zondag 29 janua...
Chef Jan Smink behaalde afgelopen dinsdag de eerste plek tijdens de 55e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger&rsquo...
Het personeelstekort in de horecabranche is nog steeds een actueel onderwerp. Voor de pandemie werkten er in Nederland 424.000 werknemers in de horeca...
Dinsdag 13 december a.s. om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Doetinchem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen)...
Twee Nederlandse topchefs blijven in de Michelingids van Thailand staan met één ster. Dat werd bekendgemaakt bij de uitreiking van het n...
Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...
Dinsdag 6 september om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestr...
Wie bepaalt de toekomst van gastronomie? S.Pellegrino gaat met een jury van gerenommeerde chefs op zoek naar het antwoord. De S.Pellegrino Young Chef...
Het aantal vrouwelijke chefs zit wereldwijd in de lift, waarbij verschillende landen de afgelopen jaren een gestage toename hebben gemeld. Nederland b...
Op zaterdag 15 Oktober 2022 vindt het eerste Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ plaats in Het Nationale Park De Hoge Veluw...
Drie Brabantse topchefs verrassen donderdag 30 juni de bezoekers van Crafted, het Eindhovens festival voor creatieve beroepen, met alcoholvrije cockta...
Voor een slimme keuken is een goede database van gestandaardiseerde recepten nodig. Hierbij gebruikt het keukenpersoneel voor elk gerecht precies deze...
Chef Jan Smink behaalt de derde plek tijdens de 54e editie van de internationale kookwedstrijd van ‘Le Taittinger’ Prix Culinaire. De eige...
Op zondag 4 en maandag 5 september 2022 vindt de vijfde editie plaats van Chefs (R)Evolution. Na twee jaar afwezigheid vanwege covid, komt het dit jaa...
De Kookfabriek is in Nederland inmiddels een begrip geworden voor food-evenementen, -workshops en -masterclasses voor bedrijven, vrienden en familie....
Op 11, 12 en 13 april vindt het HorecaEvenTT 2022 plaats in WTC Expo Leeuwarden. Op de veertiende editie van de toonaangevende horecabeurs van Noord-...
Om aandacht te vragen voor kinderen die beperkt worden in hun kind-zijn, zijn topchefs Mark Minkman en Sidney Schutte en Brouwhuis De Goede & De Stout...
De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft een investering opgehaald van 2 miljoen euro. Cheflix is sinds de start in januari 2021 een groot succes....
Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich Chef de Cuisine noemen van het met een Mic...
Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de ac...
Na een intensieve selectieprocedure voor de functie van Chef de Cuisine en Maître d’Hôtel presenteert Château Neercanne met ve...
Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit sam...
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
'We mógen weer, maar laten we het dan ook heel speciaal én groots aanpakken'. Dat vonden vier Amersfoortse topchefs. Marco Blok...
Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culi...
Tweesterrenrestaurant Ciel Bleu is opgenomen in het Ikarus-programma van april 2020. Restaurant Ikarus bevindt zich op de markante locatie Hangar-7 va...