U heeft gezocht op : Wassenaar

17 maart 2020 Achtergronden Culinair Coronacrisis
Central Park Voorburg biedt 'fine dining experience' thuis aan

Komen de gasten niet naar het restaurant? Dan komt het restaurant naar de gasten. Zonder hulp van externe bezorgdiensten start Central Park Voorburg met een bezorgservice voor haar excellente restaurant. Om de zaken draaiende te houden, maar ook voor het plezier van thuiszitters. Namelijk, door het ...

11 december 2018 Awards F&B
De 10 genomineerden voor AF&BM F&B Professional of the Year

Jaarlijks gaat de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. Dit is die professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor ...

19 november 2018 Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

7 september 2018 Opening Culinair
Restaurant Sophie in Wassenaarse Kasteel de Wittenburg geopend

Dinsdagavond 4 september was de feestelijke opening van Restaurant Sophie in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Ruim 200 gasten uit onder andere de politiek, de zakenwereld en uit Wassenaar hadden de primeur om als eerste te proeven van de Franse keuken met Aziatische twist. Inspiratiebron voor de ...

29 mei 2018
Bezoekers Duinrell kunnen ook de komende tien jaar eten bij La Place

Duinrell heeft de samenwerking met La Place verlengd. Hierdoor blijft La Place de komende tien jaar een belangrijke horecapartner van het attractie- en vakantiepark. De bezoekers van Duinrell kunnen bij de drie verschillende La Place restaurants kiezen uit onder andere verse warme maaltijden, salade...

19 mei 2017 Internationaal
Nieuwe eigenaar Kasteel de Wittenburg deelt internationale ambitie

Kasteel de Wittenburg organiseerde een feestelijke receptie ter ere van de succesvolle doorstart door de overname van de nieuwe eigenaar, Lasé Hu. Samen met Burgemeester Aptroot van Wassenaar en directeur Ralf Meppelder heette hij afgelopen woensdag alle ruim 200 gasten welkom tijdens de offi...

20 maart 2017
Kasteel de Wittenburg in Wassenaar maakt succesvolle doorstart

De doorstart van Kasteel de Wittenburg is officieel een feit nu zowel het vastgoed als de exploitatie eigendom zijn geworden van de heer L.S. Hu. Onder leiding van directeur Ralf Meppelder zal de historische horecalocatie op volle kracht verder kunnen werken aan een waardige toekomst. Hierin blijft ...

7 juli 2016 Food Drinks
Waar staat het beste strandpaviljoen van Nederland?

De Waterreus in Scheveningen is op 7 juli 2016 bekroond als Beste Strandpaviljoen van Nederland. De prijs werd uitgereikt door Agnes Holtjer, Landelijke bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland en Stephan van der Stee van Strand Nederland. De uitreiking vond plaats bij het Beste Strandpaviljoen ...

10 juli 2015
Oisterwijk meest L(i)oveable gemeente

Welke is de meest ‘L(i)oveable‘ stad/gemeente van Nederland naast de welbekende populaire toeristenbestemmingen? Het internationale online-boekingsportal HOTEL INFO was op zoek naar het antwoord op deze vraag en heeft de Nederlandse internetgebruikers laten beslissen. Meer dan 15,000 gebruiker...

10 april 2014
Culinaire fietstocht

Wat doet u om extra gasten in uw zaak te krijgen? Hier een leuke suggestie. In Voorschoten, Wassenaar en Leiden bestaat er een unieke samenwerking tussen diverse restaurants, waarbij deelnemers per fiets de deelnemende restaurants bezoeken. Kortom: de 'Fietsculinair' fietstocht. Regio verkenne...

15 oktober 2012
Zilveren plak voor Ashley van 't Hout

Ashley van ’t Hout uit Leiden heeft een zilveren medaille gewonnen op de internationale kookwedstrijd van de Europese Verenigingen van Hotel- en Toerismescholen in Macedonië. Goed voor CV Aan de wedstrijd namen 700 leerlingen uit 30 landen deel. Van ’t Hout deed mee in de categorie patisse...

24 september 2012
Kinderen eten te weinig haring

Uit consumptiecijfers van onderzoeksbureau GfK blijkt dat kinderen te weinig haring eten. De vis is vooral populair bij vijftigplussers. Proefpromotietournee De vijftigplussers nemen de helft van de haringconsumptie voor hun rekening. Bij gezinnen met kinderen is dit 18 procent. Om kinderen ove...

29 juni 2012
Nieuwe sous voor De Wittenburg

John van Duijvenbode is de nieuwe souschef van Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Tegen de stroom in focust het hotel-restaurant zich op het versterken van de keukenbrigade. Ondersteuning Van Duijvenbode, voorheen chef de partie, werkte eerder bij Julien in Den Haag en Holland Casino in Scheveni...

10 januari 2012
Beste gastvrijheid in fastservice bij Luciano

IJssalon Luciano uit Wassenaar heeft de beste formule wat betreft gastvrijheid in de fastservice-sector. Luc Blok won de prijs op de Horecava omdat hij volgens het Gastvrijheidsgilde aandacht besteedt om het product op de juiste manier te presenteren. En omdat deze ondernemer zich op de juiste wijze...

18 mei 2011
Nieuwe chef Kasteel De Hooge Vuursche

Arthur Taggenbrock is onlangs als chef-kok in dienst gekomen bij Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. Taggenbrock, 44 jaar, heeft onder andere ervaring opgedaan bij Klein Paardenburg, De Proeverij, Covent Garden Catering en Van Empelen Catering. Eigen zaak Naast deze ervaring heeft hij negen jaa...

2 oktober 2009
Lipton Ice Tea Summer Chase 2009

Op 1 oktober jl. zijn de hoofdprijzen van de Lipton Ice Tea Summer Chase ’09 uitgereikt. Stadscafé van der Werff (hoofdfoto) uit Leiden won de Fiat 500 Lipton Edition. Paviljoen de Zeester uit Wassenaar won de Satelliet terras make-over t.w.v. € 7.500,-. Bovendien konden de medewerkers van de 5...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: