Nieuwe eigenaar Kasteel de Wittenburg deelt internationale ambitie

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Kasteel de Wittenburg organiseerde een feestelijke receptie ter ere van de succesvolle doorstart door de overname van de nieuwe eigenaar, Lasé Hu. Samen met Burgemeester Aptroot van Wassenaar en directeur Ralf Meppelder heette hij afgelopen woensdag alle ruim 200 gasten welkom tijdens de officiële opening.

Tijdens de openingsspeech deelde de heer Hu zijn missie om het Kasteel nog explicieter op de internationale kaart van het zakenleven te zetten. Ook sprak hij zijn wens uit om de president van China bij een nieuw bezoek aan Nederland te mogen verwelkomen in Wassenaar.

De Vereniging zal met een nieuw bestuur weer een actieve vereniging worden, waar het bedrijfsleven, de politiek en ambassadeurs elkaar weten te vinden tijdens uiteenlopende gelegenheden. Van zakelijke bijeenkomsten en diners tot muzikale avonden en andere feestelijkheden. Met de doorstart wil de directie ook nieuwe (internationale) contacten kennis laten maken met het landgoed. De openingsreceptie werd bijgewoond door ruim dertig ambassadeurs, zakelijke relaties, vaste gasten en omwonenden. Naast de culinaire verrassingen van top chef Marc Smeets was er een fantastisch optreden van Stephan Geusebroek en CB Milton in de zonnige tuin.

Nieuw a la carte restaurant 
Begin 2017 was de doorstart van Kasteel de Wittenburg een feit. Onder leiding van directeur Ralf Meppelder zal de historische locatie op volle kracht verder kunnen werken aan een waardige toekomst. Op dit moment werkt chef-kok Marc Smeets aan een nieuwe kaart met pure, lichte smaken en een vleugje Oosterse kookstijl. Het resultaat zal voor zowel leden als niet-leden te proeven zijn in het nieuwe a la carte restaurant dat in het najaar van 2017 geopend zal worden.

Naast de zakelijke activiteiten zal Kasteel de Wittenburg ook het toneel blijven van bruiloften en zullen er deze zomer weer tuinconcerten en high-tea’s op de agenda staan.www.wittenburg.nl 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Nieuwe Mexicaanse hotspot in Amsterdam

Op 1 februari opent Arriba Arriba haar deuren op de Rozengracht in Amsterdam. Een kleurrijke Mexicaanse street food hang-out met Zuid-Amerikaanse invloeden. Hier kan je 7 dagen per week vanaf 12 uur terecht om even snel je taco cravings te stillen of om uitgebreid te tafelen. Alle gerechten op de ka...

Awards opleiding
Wie wordt de 'MasterChef' van ROC Midden Nederland?

Zaterdag 20 januari is het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland tijdens de Open Dag het strijdtoneel voor de 'MasterChef' kookwedstrijd. Studenten van de koksopleiding gaan met elkaar de strijd aan volgens het Black Box principe. Iedere student krijgt een box met...

Food Achtergronden
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten

Gezondere voedingsmiddelen zijn in tien jaar tijd gemiddeld 22 procent duurder geworden, ongezondere producten stegen gemiddeld 13 procent in prijs. Suiker, snoep en ijs waren in 2017 zelfs goedkoper dan tien jaar eerder. Dat blijkt uit een nieuwe analyse die het CBS in samenwerking met het Voedings...

Amsterdam Culinair
Masterclass Talenten Academie in kookstudio Hotel Okura Amsterdam

Deze week vond in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam de eerste editie van ‘Masterclass Talenten Academie’ plaats. Dit is een trainingsprogramma voor achttien talenten vanaf het niveau zelfstandig werkend kok tot beginnend chef, die samen met gerenommeerde chefs uit het vak het traje...

Achtergronden
Konijn gevonden in Chinees restaurant

In een Chinees restaurant in Amstelveen is gisteren een hangoorkonijntje gevonden. Het beestje werd aangetroffen door het personeel, terwijl het knabbelde aan wat blaadjes sla. De politie Amstelveen deelde een foto van het dier om zodoende de eigenaar te vinden. Eigenaar gevonden Konijntje Boe...

Culinair Michelin
’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Lichtere kleuren, exclusievere stoffen,...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: