Je hebt gezocht op: De Sjalot
![15 jaar De RestaurantKrant (2022): Sibrecht Benning terug aan de top](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30308/sibrecht-56551_100x100_fit.jpg)
15 jaar De RestaurantKrant (2022): Sibrecht Benning terug aan de top
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
![De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29732/1671182040-9421-29193_100x100_fit.jpg)
De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Download hier de nieuwste uitgave van De RestaurantKrant
Vandaag verschenen: de nieuwste editie van vakblad De RestaurantKrant. Nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Vakinformatie dat elke restaurat...
![Sibrecht Benning: Ladychef terug aan de top](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28661/1648804109-2797-30226_100x100_fit.jpg)
Sibrecht Benning: Ladychef terug aan de top
Ze liep stage bij de absolute culinaire top in Nederland, kookte zichzelf de Gault&Millau-gids in met haar eigen restaurant De Sjalot én is...
![Ladychef Sibrecht Benning zoekt opvolger voor restaurant De Sjalot Nijmegen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23185/1567775162-9398-35541_100x100_fit.jpg)
Ladychef Sibrecht Benning zoekt opvolger voor restaurant De Sjalot Nijmegen
Chef-eigenaar Sibrecht Benning zoekt een opvolger voor haar restaurant De Sjalot in Nijmegen. Het restaurant, dat in 2018 een geheel nieuwe inrichting...
![Restaurant ‘t Amsterdammertje wint Slag op de Schelde 2019](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22677/1558526039-3658-36034_100x100_fit.jpg)
Restaurant ‘t Amsterdammertje wint Slag op de Schelde 2019
De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht....
![Sterk deelnemersveld kookwedstrijd Slag op de Schelde 2019](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22460/1554364000-1734-36223_100x100_fit.jpg)
Sterk deelnemersveld kookwedstrijd Slag op de Schelde 2019
De finalisten voor kookwedstrijd Slag op de Schelde die op 21 mei op de Oosterschelde wordt gehouden, zijn bekend. Op het schip de Denick II strijden...
![Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/21550/1537340978-7692-37110_100x100_fit.jpg)
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch
Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en poli...
![De Sjalot uit Nijmegen vernieuwd](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/21427/1534859914-3397-37232_100x100_fit.jpg)
De Sjalot uit Nijmegen vernieuwd
Na een verbouwing van meerdere weken heeft Frans-Arabisch restaurant De Sjalot in Nijmegen een nieuw interieur gekregen. Het restaurant van de ambitie...
![Vier Oranjerecepten voor Koningsdag](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18219/1493037745-498-40346_100x100_fit.jpg)
Vier Oranjerecepten voor Koningsdag
Koningsdag staat voor de deur! Nog maar een paar nachtje slapen en alles kleurt oranje. Wij geven vier unieke recepten die boordevol oranje papri...
![New York pesto burger](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17259/1482421784-3567-41276_100x100_fit.jpg)
New York pesto burger
Ingrediënten 500 gram varkensgehakt 25 gram rucola 3 sjalotjes (fijngesnipperd) 2 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt) 1 theelep...
![Paprikasoep met kaaskletskoppen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17248/1482419827-3948-41287_100x100_fit.jpg)
Paprikasoep met kaaskletskoppen
Ingrediënten 4 sjalotten, fijngesneden 5 oranje paprika's, in blokjes 2 el olijfolie 250 g tomaten, in stukken 2 takjes tijm 1...
![Gebakken kabeljauw met sinaasappeltomatensaus](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17232/1482416823-1087-41303_100x100_fit.jpg)
Gebakken kabeljauw met sinaasappeltomatensaus
Ingrediënten 600 gram kabeljauwfilet 4 eetlepels bloem 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden (tijm, basilicum, oregano) 3 vleestomaten 25 g...
![Sjalotten tarte tatin](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17222/1482413908-4491-41313_100x100_fit.jpg)
Sjalotten tarte tatin
Ingrediënten 300 g sjalotten 40 g boter 3 eetlepels poedersuiker 3 eetlepels rode port 1 pijpje kaneel 2 takjes rozemarijn zout p...
![Cassavesoep met Madame Jeanette](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17204/1482408782-7341-41331_100x100_fit.jpg)
Cassavesoep met Madame Jeanette
Ingrediënten 5 dl runderbouillon 1 sjalot 2 takjes bladselderij 1 stengel sereh (citroengras) 200 g cassave 1 Madame Jeanette peper...
![Thaise groene salade](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17190/1482401623-8777-41344_100x100_fit.jpg)
Thaise groene salade
Ingrediënten 5 sjalotten 1/2 komkommer 100 gram peultjes stukje rode peper van 1 cm 2 eetlepels limoensap 1,5 eetlepel sojasaus 2 eetlep...
![Postelein](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17117/1482234418-9134-41414_100x100_fit.jpg)
Postelein
Ingrediënten (4 stuks) 500 g postelein 100 g zachte geitenkaas of roomkaas met mierikswortel of kruiden 80 g rode linzen 2 sjalotten 4 eie...
![Stamppot met rucola en olijven](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16997/1481292084-593-41529_100x100_fit.jpg)
Stamppot met rucola en olijven
Ingrediënten (4 personen) 2 eetlepels olijfolie 3 sjalotjes, fijngesnipperd 150 gram parmaham, in reepjes 1,5 kilo aardappelen, geschild en...
![Springrolls van sla](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16970/1481287049-1878-41554_100x100_fit.jpg)
Springrolls van sla
Ingrediënten (8 rolls) 1 sjalot of kleine ui 100 gram shiitake 100 gram oesterzwammen 1 eetlepel olie + eventueel sesamolie 1/2 rode peper...
![Tarte tatin met sjalotten](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16939/1481126277-1025-41585_100x100_fit.jpg)
Tarte tatin met sjalotten
Even wat anders op het menu dan de standaard broodjes, soepen en quiches. Zeker als het weer wat minder wordt en gasten behoefte hebben aan iets warms...
![Kleurrijke couscoussalade](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16935/1481125331-5311-41589_100x100_fit.jpg)
Kleurrijke couscoussalade
Ingrediënten (2-3 personen) 125 gram snelkook couscous 2 lente-uitjes of sjalotjes 10 takjes verse koriander 1/2 ananas (of uit een blikje)...
![Risotto met garnalen en zeekraal](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16865/1480945673-887-41657_100x100_fit.jpg)
Risotto met garnalen en zeekraal
Zeekraal is in de maand juni op zijn best verkrijgbaar. De combinatie van rijst, garnalen en de ‘zeegroente’ brengt u zo in Mediterrane sf...
![Bietensoep](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16858/1480943837-4367-41664_100x100_fit.jpg)
Bietensoep
Bieten bevatten het rode pigment betanine, dat ook wel gebruikt wordt om voedingsmiddelen – en bij morsen ook uw kleding – op een natuurli...
![Stoofpot gemaakt van aubergines](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16702/1479478407-7588-41811_100x100_fit.jpg)
Stoofpot gemaakt van aubergines
Van vegetarisch tot en met vlees, vis en natuurlijk kip – een stoofpot is niet alleen een tijdloos, smakelijk én gemakkelijk gerech...
![Gevulde kipfilet met paddenstoelen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16697/1479477152-2146-41816_100x100_fit.jpg)
Gevulde kipfilet met paddenstoelen
De zomer is voorbij en de herfst heeft haar intrede gedaan. Tijd om een recept uit te proberen dat past in het seizoen. Deze kipfilets zijn verrassend...
![Romige pasta met bleekselderij en oesterzwammen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/16373/1476197332-1324-42132_100x100_fit.jpg)
Romige pasta met bleekselderij en oesterzwammen
Ingrediënten (twee personen) 200 g pasta (penne) 150 g oesterzwammen 2 stengels bleekselderij 2 sjalotjes 2 eetlepels olijfolie 1 theelep...
![Restaurant MOS Amsterdam is geopend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/2395/25158-1462390994-54164_100x100_fit.jpg)
Restaurant MOS Amsterdam is geopend
Het nieuwe restaurant van Egon van Hoof en Henry Pattiwael van Westerloo, "MOS Amsterdam":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/restaurant-mos-amster...
![Interview: Villa Copera, Tolkamer](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/5095/13595-1462515373-51490_100x100_fit.jpg)
Interview: Villa Copera, Tolkamer
Lees online het vervolg van het interview met Toine Smulders en Kiek van der Klaauw uit De RestaurantKrant van september 2010. Cuisine Toine Smulders...