De Kromme Watergang naar Amerongen

25 april 2013
De Kromme Watergang naar Amerongen

Sterrenchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang startte onlangs een pop-up restaurant van Buitenplaats Amerongen. De diners op tweesterrenniveau krijgt op het landgoed
een vervolg. Zakelijke gezelschappen zijn vanaf vijftig tot honderd personen welkom en voor hen wordt minimaal een vijfgangendiner bereid.

*Nul procent no show*
Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen: “Binnen twee weken waren alle stoelen voor het eerste diner gereserveerd met op de avond zelf een nul procent no show. Met dit zakelijke concept krijgt ons sterrendiner een vervolg. Het voordeel is dat bedrijven een groter aantal relaties kunnen uitnodigen dan waar in een gemiddeld sterrenrestaurant plaats voor is. Buitenplaats Amerongen zorgt voor de inrichting van het restaurant en de open keuken en voorziet op het gebied van logistiek en service. De samenwerking met het team van de Kromme Watergang verloopt vlekkeloos. Een samenwerking met andere sterrenchefs wordt nader onderzocht.”

Voor toelichting op wijn spijs combinaties is een gerenommeerde sommelier of vinoloog aanwezig.

~Maud Vissers~

Overig nieuws