Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

31 augustus 2012 |
Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

Op 3 september geeft SVH de aftrap voor de verkiezing HorecaHeld 2013. In de campagne, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, gaat SVH op zoek naar uitblinkers.

Potentiële HorecaHelden kunnen door collega’s en leidinggevenden worden voorgedragen via de website www.HorecaHelden.nl.
Vier sectoren
De verkiezing wordt georganiseerd in vier sectoren: dranken, fastservice, hotel en restaurant. Van 3 tot en met 28 september kunnen medewerkers in de fastservice- en drankensector worden genomineerd, van 1 tot en met 26 oktober komen de hotel- en restaurantsector aan bod. Een vakjury bestaande uit vooraanstaande horecaondernemers, sectorvoorzitters van KHN en voormalig HorecaHelden beoordelen de inzendingen. Zij bepalen welke drie inzendingen per sector de strijd met elkaar mogen aangaan voor de titel HorecaHeld 2013.

Finale
Vanaf 10 december gaat de landelijke finale van start. De twaalf finalisten proberen zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Op de Horecava 2013 wordt de finalist met de meeste stemmen gekroond tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector.

Waarom HorecaHelden?
Goede en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel in de horeca. Het is dan ook van belang om deze mensen te werven en te behouden voor de branche. HorecaHelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere medewerkers. Met de verkiezing voor HorecaHeld 2013 zetten we deze uitblinkers in het zonnetje en delen we hun verhalen ter inspiratie voor anderen.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: