WestCord restaurant élevé slaat een nieuwe weg in

14 mei 2019 | Yonne van Geene

Restaurant élevé, gelegen op de elfde verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden slaat een nieuwe weg in. Restaurant élevé krijgt hiermee een nieuw concept en een nieuw à la carte menu. 

Na vijf jaar succesvol een Michelinster te hebben gevoerd is het tijd om een nieuwe koers te varen. Met dezelfde keukenbrigade, onder leiding van chef-kok Gilbert van der Heide, is gewerkt aan de invulling van een nieuw menu. De uitgebreide kaart bestaat uit een selectie van dagverse vis, vleesspecialiteiten, klassieke gerechten, maar ook sushi rolls en oesters. 

Het nieuwe élevé

Naast een nieuwe menukaart verandert ook de uitstraling van Restaurant élevé. Brasserie le bráss wordt geïntegreerd in Restaurant élevé, waardoor er een open, informele setting ontstaat. Daarnaast wordt de bediening in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd, geen jasje. Het tafellinnen verdwijnt en er komt loungemuziek voor terug. 

Harry Westers, directeur en eigenaar van WestCord Hotels: "Met het nieuwe concept willen we een breder publiek aanspreken. De ingrediënten en gerechten zijn nog steeds van een kwalitatief hoog niveau, maar nu presenteren we het op een informele en toegankelijke manier. Wij kunnen niet wachten om het nieuwe élevé aan iedereen te laten zien."

Over WestCord Hotels

WestCord Hotels is een hotelgroep met 15 hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Garderen, Raalte en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. In 2020 opent een nieuw WestCord Hotel in het centrum van Groningen. WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1968.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: