Wayback Burgers opent vierde vestiging in Zwolle

Auteur: redactie
Fastservice 21 mei 2021
Wayback Burgers opent vierde vestiging in Zwolle

Na de opening van Wayback Burgers in Tilburg en de aankondiging van de nieuwe vestiging in Winschoten, kondigde Wayback Burgers deze week de opening van hun vierde vestiging in Nederland aan, namelijk een delivery vestiging aan de Diezerkade 10 in Zwolle. Daar staat franchisenemer Jesse Heinhuis klaar om Wayback Burgers’ assortiment aan de man te brengen middels afhalen en bezorgen.

Een oude bekende van Wayback Burgers

In 2017 en 2018 heeft Jesse Heinhuis bijgedragen aan het naar Nederland halen van de Amerikaanse formule als Chief Commercial Officer. Gedurende dit intensieve traject ontdekte Jesse dat zijn passie meer in de operatie dan in de commercie ligt. "Het bezig zijn met het dagelijkse reilen en zeilen in het restaurant past beter bij mij. Ik haal veel voldoening uit de efficiënte inrichting van de bedrijfsvoering en aansturen op een hoge gasttevredenheid. Derhalve heb ik in 2019 aangegeven dat ik mijn commerciële werkzaamheden wilde neerleggen en graag als franchisenemer bij Wayback Burgers aan de slag wil. Ik ben dan ook enorm blij dat die dag nu eindelijk daar is!”, vertelt Jesse.

Hoge kwaliteit in het assortiment

“Waar ik in 2017 al enthousiast van werd tijdens ons bezoek aan het hoofdkantoor in Amerika, is de onmiskenbare hoge kwaliteit van het assortiment en de visie die het merk heeft omtrent uitbreiding met franchisenemers”, gaat Jesse verder. "Juist de lokale, intermenselijke aanpak en verbinding maken met de vestigingsplaats zorgen ervoor dat een internationaal merk een vertrouwd gezicht in de gemeenschap wordt. Dat is mijns inziens de kracht achter franchising en dat vertaalt Wayback Burgers op een fenomenale wijze.”

In augustus 2020 heeft Wayback Burgers Nederland het delivery-model ontwikkeld, waarvan de eerste vestiging in april 2021 in Tilburg geopend is, en heeft Jesse direct op de hoogte gebracht met de vraag of een delivery restaurant wellicht een goede eerste stap is binnen de franchiseorganisatie. Jesse: “Ik heb direct ja gezegd! Als jonge ondernemer is een deliveryzaak financieel een stuk toegankelijker dan een full service restaurant. Op deze wijze kan ik mijn droom gaan realiseren. Wie weet wat de toekomst mij binnen Wayback Burgers nog gaat brengen."

Verwachte opening

Begin juni start de verbouwing. In circa vijf weken zal het - nu nog - casco pand omgetoverd worden tot de nieuwste Wayback Burgers delivery vestiging. Naar verwachting zullen medio juli 2021 de eerste hamburgers over de toonbank gaan.

Overig nieuws