Waddengoud voor Texelse restaurants

27 juli 2012
Waddengoud voor Texelse restaurants

Restaurant Wambinge in De Koog en de restaurants van Hotel De Lindeboom in Den Burg, Brasserie De Lindeboom en Het Schoutenhuys, mogen sinds een paar weken het keurmerk Waddengoud voeren.

De drie restaurants verschillen sterk, maar om hun ambiance en streekgerechten hebben ze het keurmerk verdiend.

*Eén management*
Restaurant Wambinge is onderdeel van Hotel Greenside. De Brasserie en Het Schoutenhuys zijn onderdeel van Hotel de Lindeboom. Alle drie restaurants vallen onder hetzelfde management, namelijk van de Hotelgroep Texel.

*Texel ervaren*
"We willen onze gasten graag Texel ook binnenskamers laten ervaren. Hierdoor werken we in beide keukens veel met streekproducten van Texel, waarvan het Waddengoud gecertificeerde Texels lamsvlees één van de paradepaardjes is", aldus algemeen manager Bouke Weber.

In mei 2011 kregen de eerste restaurants voor hun volledige bedrijfsvoering het Waddengoud- streekkeurmerk. Inmiddels staat de teller op twaalf restaurants op Texel.

~Frank Lindner~

Overig nieuws