Vista restaurant en food bar opent deuren

2 mei 2016
Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote
zaak bestaat uit een restaurant, food bar, private dining-mogelijkheid en groot terras en heeft een spectaculair uitzicht over het Hollandsch Diep, het Volkerak en de jachthaven van Willemstad.

*Weidsheid in gastvrijheid*
De voormalige eigenaren van toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord sloten per eind januari 2016 daar de deuren omdat ze er uit hun jasje gegroeid waren en openden twee maanden later het gloednieuwe Vista in Willemstad. Vista ligt volledig vrij en is aan drie kanten omsloten door water. De naam Vista staat voor het weidse uitzicht over het water en voor weidsheid in gastvrijheid en culinair genieten. De 300 m² grote zaak bestaat uit een restaurant met 80 couverts, een foodbar, open keuken, overkapt verwarmd terras en mogelijkheden voor private dining voor maximaal 40 personen.



*Gast is vanaf 12 uur hele dag welkom*
Henrie en Ingrid van der Heijden: "Door de ligging aan het water hebben gasten niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht. Met Vista willen we laagdrempeligheid mixen met casual chic. In Vista is op elk moment van de dag iets te beleven. Gasten kunnen vanaf 12.00 uur terecht voor koffie met patisserie, een eenvoudige of een culinaire lunch, een enkel glas wijn, een cocktail en voor een hapje van de foodbar. ’s Avonds draait de foodbar natuurlijk door en kan er in het restaurant heerlijk culinair gegeten worden. Onze restaurantkaart is scherp geprijsd en bevat gerechtjes met het formaat van een tussengerecht. Daarnaast zijn er specials met meer substantiële gerechten als kreeft en côte de boeuf. Als trots lid van Jeunes Restaurateurs (JRE) voeren we een JRE-menu vanaf 49 euro voor 4 gangen. Met een ligging op een half uurtje van Rotterdam en Breda en met een ruim parkeerterrein voor de deur zijn we ook nog eens supergoed bereikbaar."

*Over Henrie en Ingrid van der Heijden*
Chef Henrie en gastvrouw Ingrid van der Heijden werkten eerder samen in onder meer sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam en runden van 2011 tot en met januari 2016 toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Met hun aanpak verwierven ze al snel hoge noteringen in restaurantgids Gault&Millau (14 punten) en in Lekker. In 2012 werden ze winnaar van de Gouden Pollepel van het AD Rotterdams Dagblad. Zowel met ’t Raadhuis als met Vista zijn ze lid van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs.

~Christel Tuin~

Overig nieuws