Vista restaurant en food bar opent deuren

2 mei 2016 |
Vista restaurant en food bar opent deuren<

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote
zaak bestaat uit een restaurant, food bar, private dining-mogelijkheid en groot terras en heeft een spectaculair uitzicht over het Hollandsch Diep, het Volkerak en de jachthaven van Willemstad.

Weidsheid in gastvrijheid
De voormalige eigenaren van toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord sloten per eind januari 2016 daar de deuren omdat ze er uit hun jasje gegroeid waren en openden twee maanden later het gloednieuwe Vista in Willemstad. Vista ligt volledig vrij en is aan drie kanten omsloten door water. De naam Vista staat voor het weidse uitzicht over het water en voor weidsheid in gastvrijheid en culinair genieten. De 300 m² grote zaak bestaat uit een restaurant met 80 couverts, een foodbar, open keuken, overkapt verwarmd terras en mogelijkheden voor private dining voor maximaal 40 personen.



Gast is vanaf 12 uur hele dag welkom
Henrie en Ingrid van der Heijden: "Door de ligging aan het water hebben gasten niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht. Met Vista willen we laagdrempeligheid mixen met casual chic. In Vista is op elk moment van de dag iets te beleven. Gasten kunnen vanaf 12.00 uur terecht voor koffie met patisserie, een eenvoudige of een culinaire lunch, een enkel glas wijn, een cocktail en voor een hapje van de foodbar. ’s Avonds draait de foodbar natuurlijk door en kan er in het restaurant heerlijk culinair gegeten worden. Onze restaurantkaart is scherp geprijsd en bevat gerechtjes met het formaat van een tussengerecht. Daarnaast zijn er specials met meer substantiële gerechten als kreeft en côte de boeuf. Als trots lid van Jeunes Restaurateurs (JRE) voeren we een JRE-menu vanaf 49 euro voor 4 gangen. Met een ligging op een half uurtje van Rotterdam en Breda en met een ruim parkeerterrein voor de deur zijn we ook nog eens supergoed bereikbaar."

Over Henrie en Ingrid van der Heijden
Chef Henrie en gastvrouw Ingrid van der Heijden werkten eerder samen in onder meer sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam en runden van 2011 tot en met januari 2016 toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Met hun aanpak verwierven ze al snel hoge noteringen in restaurantgids Gault&Millau (14 punten) en in Lekker. In 2012 werden ze winnaar van de Gouden Pollepel van het AD Rotterdams Dagblad. Zowel met ’t Raadhuis als met Vista zijn ze lid van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: