Vestiging 31 voor De Beren opent in Gouda

27 juli 2017 | Roy Spijker

Begin augustus wordt in Gouda een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren geopend. Een voormalig kantoorpand in de Goudse Poort is volledig gesloopt en er is een nieuw De Beren restaurant voor in de plaats gekomen. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Om de opening van het restaurant te vieren is augustus gedoopt tot burgermaand, in deze maand zijn alle burgers te bestellen voor slechts 8, 50 euro.

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale plek: dichtbij sport- en entertainmentvoorzieningen, de woonboulevard en het bedrijventerrein in de Goudse Poort. Franchisenemers Robbert & Suzan Bron vertellen enthousiast over de unieke locatie: “Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar voor een breed publiek. Zo serveren we een uitgebreide en snelle lunch voor de zakenmensen uit de buurt, maar is de sfeer overdag en ’s avonds ook perfect om lekker lang te tafelen met familie of vrienden”.

Een diner bij De Beren kan men combineren met een bezoek aan de nabij gelegen bioscoop Cinema: met een Beren Bios Arrangement voor 26,50 euro geniet het publiek al van een drie-gangen- keuzemenu én ontvangen zij een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

De smaakvolle berengerechten
Het restaurant heeft dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal een aangename en huiselijke sfeer. Ook is het restaurant, als eerste restaurant van de Beren keten, voorzien van een echte plantenwand. Gasten kunnen in het nieuwe restaurant genieten van een gezellige borrel met speciaalbieren, een goede lunch óf bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten het pure en authentiek karakter waar De Beren bekend om staan.

Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende burgers op het menu.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Chefs Michelin Interview
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspreidt is ongeëvenaard. Met twee Michelinsterren op zak en talloze awards op het cv - de meest recente is die van 'Woman of the Year' van Relais & Châ...

Personalia Chefs
Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kessler werkte al sinds 2016 bij De Kersentuin, en het restaurant is voor hem bekend terrein: "Ik wil vooral op dezelfde voet door blijven gaan en ge...

Events Chefs
Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar

Chefkoks uit Gibraltar, Nederland, Zweden en Groot-Brittannië sloegen de handen ineen en kookten samen op woensdag 18 oktober in The Wessex Lounge in Gibraltar. Het evenement werd gehost door Vicky Garcia-Bishop, één van de toonaangevende chefs, (kookwedstrijd kampioen) van Gibral...

Achtergronden
Iens komt met eigen festival

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten di...

Regelgeving
AirDnD weizigd naam op last van Airbnb

Het Nederlandse platform voor huiskamerrestaurant, AirDnD, heeft zijn naam veranderd in ShareDnD. De naamswijziging was nodig, omdat Airbnb dreigde met juridische stappen tegen de website. "We hebben besloten onze naam te veranderen, omdat wij als startende onderneming niet de financiël...

Vlees cijfers
Vleesverbruik niet verder gedaald

De daling in vleesverbruik heeft zich in 2016 niet doorgezet. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. In 2016 verbruikte de Nederlander met ruim 76 kilo vrijwel evenveel vlees als in het jaar ervoor. Wakker Dier is bezorgd: “De huidige vleesconsum...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: