Vestiging 31 voor De Beren opent in Gouda

27 juli 2017 | Roy Spijker

Begin augustus wordt in Gouda een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren geopend. Een voormalig kantoorpand in de Goudse Poort is volledig gesloopt en er is een nieuw De Beren restaurant voor in de plaats gekomen. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Om de opening van het restaurant te vieren is augustus gedoopt tot burgermaand, in deze maand zijn alle burgers te bestellen voor slechts 8, 50 euro.

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale plek: dichtbij sport- en entertainmentvoorzieningen, de woonboulevard en het bedrijventerrein in de Goudse Poort. Franchisenemers Robbert & Suzan Bron vertellen enthousiast over de unieke locatie: “Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar voor een breed publiek. Zo serveren we een uitgebreide en snelle lunch voor de zakenmensen uit de buurt, maar is de sfeer overdag en ’s avonds ook perfect om lekker lang te tafelen met familie of vrienden”.

Een diner bij De Beren kan men combineren met een bezoek aan de nabij gelegen bioscoop Cinema: met een Beren Bios Arrangement voor 26,50 euro geniet het publiek al van een drie-gangen- keuzemenu én ontvangen zij een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

De smaakvolle berengerechten
Het restaurant heeft dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal een aangename en huiselijke sfeer. Ook is het restaurant, als eerste restaurant van de Beren keten, voorzien van een echte plantenwand. Gasten kunnen in het nieuwe restaurant genieten van een gezellige borrel met speciaalbieren, een goede lunch óf bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten het pure en authentiek karakter waar De Beren bekend om staan.

Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende burgers op het menu.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: