Vestiging 31 voor De Beren opent in Gouda

27 juli 2017 | Roy Spijker

Begin augustus wordt in Gouda een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren geopend. Een voormalig kantoorpand in de Goudse Poort is volledig gesloopt en er is een nieuw De Beren restaurant voor in de plaats gekomen. Bezoekers kunnen rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Om de opening van het restaurant te vieren is augustus gedoopt tot burgermaand, in deze maand zijn alle burgers te bestellen voor slechts 8, 50 euro.

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale plek: dichtbij sport- en entertainmentvoorzieningen, de woonboulevard en het bedrijventerrein in de Goudse Poort. Franchisenemers Robbert & Suzan Bron vertellen enthousiast over de unieke locatie: “Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar voor een breed publiek. Zo serveren we een uitgebreide en snelle lunch voor de zakenmensen uit de buurt, maar is de sfeer overdag en ’s avonds ook perfect om lekker lang te tafelen met familie of vrienden”.

Een diner bij De Beren kan men combineren met een bezoek aan de nabij gelegen bioscoop Cinema: met een Beren Bios Arrangement voor 26,50 euro geniet het publiek al van een drie-gangen- keuzemenu én ontvangen zij een bioscoopkaartje voor een film naar keuze!

De smaakvolle berengerechten
Het restaurant heeft dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal een aangename en huiselijke sfeer. Ook is het restaurant, als eerste restaurant van de Beren keten, voorzien van een echte plantenwand. Gasten kunnen in het nieuwe restaurant genieten van een gezellige borrel met speciaalbieren, een goede lunch óf bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, dit geeft de gerechten het pure en authentiek karakter waar De Beren bekend om staan.

Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende burgers op het menu.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Interview André Chen: "We willen met restaurant Omnia meerdere filialen"

Ruim drie en een half duizend vierkante meter restaurant, meer dan vijfhonderd zitplaatsen, een speelhoek waar de Ikea jaloers op is en duizend vierkante meter keuken waar alle gerechten à la minute worden bereid. Van sushi tot steak en van pizza tot poffertjes... Alle culinaire windrichtinge...

Culinair Michelin Interview 10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week blikt Jef Schuur, Patron Cuisinier Bij Jef*, terug op het interview dat wij met hem h...

Food Achtergronden
Blauwe bessen blijken enorm populair

De populariteit van blauwe bessen is de laatste jaren flink gegroeid. De omzet van blauwe bessen in de supermarkten is in 2017 vergeleken met 2013 met ruim 250 procent toegenomen. Ook het landbouwareaal en de import van blauwe bessen namen in omvang toe. De prijzen van blauwe bessen in de supermarkt...

Achtergronden
Geen foodhal in synagoge Deventer

De gemeente Deventer heeft de vergunningaanvraag om van de synangoge Deventer een foodhal te maken afgewezen. De synagoge is een rijksmonument en de gemeente vindt het niet wenselijk om in een dergelijk pand horeca te huisvesten. Het zou tevens afbreuk doen aan de maatschappelijke en historische bet...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: