Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

17 mei 2019 | David Bakker

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen.

Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald heeft jaren lange (inter)nationale ervaring en kent het klappen van de zweep. Hij vertelt hoe je succesvol wordt, over inspiratie, ambitie en hoe je doelstellingen realiseert.

Ronald zoomt specifiek in op de realisatie van het succesvolle en stijlvolle restaurant NENI. De keuken van NENI is gespecialiseerd in de Midden-Oosten keuken. Het restaurant heeft vestigingen in Berlijn, Hamburg en nu ook in Amsterdam Zuid. Ronald pitchte zijn idee om NENI naar Amsterdam te halen bij de ontwikkelaar van de oude Citroëngarages aan het Stadionplein. NENI is hip & happening en staat voor goed eten, bereid met passie. 

Tijdens het event op 6 juni komen nog een aantal interessante sprekers. Ronnie Hinrichs, directeur Van Hessen geeft zijn visie op horeca & technologie en wat Van Hessen de komende 100 jaar gaat doen. Ewout Hoogendoorn is ook van de partij. Hoogendoorn is managing Director bij Horwath HTL Netherlands en natuurlijk columnist van Hospitality Management. Binnenkort vertellen wij u meer over de lezingen van Ronnie Hinrichs en Ewout Hoogendoorn.

100 jaar horeca en techniek

Van Hessen viert dit jaar het 100-jarig bestaan. De specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. U bent van harte welkom. Inschrijven kan hier.

Wat kunt u verwachten op donderdag 6 juni aan de Wolweverstraat in Ridderkerk?

15.00 – 15.30 uur: Warm ontvangst
15.30 – 17.00 uur: Inspirerende sprekers
17.00 – 18.00 uur: Gezellige borrel met diverse proefweides

Wilt u het evenement op 6 juni 2019 niet missen? Meld u dan nu aan op: www.100jaarvanhessen.nl/aanmelden

Van Hessen zorgt al 100 jaar voor kassasystemen die uw hotel of restaurant vooruithelpen. Van Hessen is de innovatieve automatiseringspartner met een breed portfolio van kassa’s tot PMS-oplossingen. Met de 24/7 supportafdeling en circa 100 medewerkers zorgen ze er voor dat hotels en restaurants succesvol zijn. Voor meer informatie over Van Hessen; www.vanhessen.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: