Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

17 mei 2019 | David Bakker

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen.

Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald heeft jaren lange (inter)nationale ervaring en kent het klappen van de zweep. Hij vertelt hoe je succesvol wordt, over inspiratie, ambitie en hoe je doelstellingen realiseert.

Ronald zoomt specifiek in op de realisatie van het succesvolle en stijlvolle restaurant NENI. De keuken van NENI is gespecialiseerd in de Midden-Oosten keuken. Het restaurant heeft vestigingen in Berlijn, Hamburg en nu ook in Amsterdam Zuid. Ronald pitchte zijn idee om NENI naar Amsterdam te halen bij de ontwikkelaar van de oude Citroëngarages aan het Stadionplein. NENI is hip & happening en staat voor goed eten, bereid met passie. 

Tijdens het event op 6 juni komen nog een aantal interessante sprekers. Ronnie Hinrichs, directeur Van Hessen geeft zijn visie op horeca & technologie en wat Van Hessen de komende 100 jaar gaat doen. Ewout Hoogendoorn is ook van de partij. Hoogendoorn is managing Director bij Horwath HTL Netherlands en natuurlijk columnist van Hospitality Management. Binnenkort vertellen wij u meer over de lezingen van Ronnie Hinrichs en Ewout Hoogendoorn.

100 jaar horeca en techniek

Van Hessen viert dit jaar het 100-jarig bestaan. De specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. U bent van harte welkom. Inschrijven kan hier.

Wat kunt u verwachten op donderdag 6 juni aan de Wolweverstraat in Ridderkerk?

15.00 – 15.30 uur: Warm ontvangst
15.30 – 17.00 uur: Inspirerende sprekers
17.00 – 18.00 uur: Gezellige borrel met diverse proefweides

Wilt u het evenement op 6 juni 2019 niet missen? Meld u dan nu aan op: www.100jaarvanhessen.nl/aanmelden

Van Hessen zorgt al 100 jaar voor kassasystemen die uw hotel of restaurant vooruithelpen. Van Hessen is de innovatieve automatiseringspartner met een breed portfolio van kassa’s tot PMS-oplossingen. Met de 24/7 supportafdeling en circa 100 medewerkers zorgen ze er voor dat hotels en restaurants succesvol zijn. Voor meer informatie over Van Hessen; www.vanhessen.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: