Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

17 mei 2019 | David Bakker

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen.

Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald heeft jaren lange (inter)nationale ervaring en kent het klappen van de zweep. Hij vertelt hoe je succesvol wordt, over inspiratie, ambitie en hoe je doelstellingen realiseert.

Ronald zoomt specifiek in op de realisatie van het succesvolle en stijlvolle restaurant NENI. De keuken van NENI is gespecialiseerd in de Midden-Oosten keuken. Het restaurant heeft vestigingen in Berlijn, Hamburg en nu ook in Amsterdam Zuid. Ronald pitchte zijn idee om NENI naar Amsterdam te halen bij de ontwikkelaar van de oude Citroëngarages aan het Stadionplein. NENI is hip & happening en staat voor goed eten, bereid met passie. 

Tijdens het event op 6 juni komen nog een aantal interessante sprekers. Ronnie Hinrichs, directeur Van Hessen geeft zijn visie op horeca & technologie en wat Van Hessen de komende 100 jaar gaat doen. Ewout Hoogendoorn is ook van de partij. Hoogendoorn is managing Director bij Horwath HTL Netherlands en natuurlijk columnist van Hospitality Management. Binnenkort vertellen wij u meer over de lezingen van Ronnie Hinrichs en Ewout Hoogendoorn.

100 jaar horeca en techniek

Van Hessen viert dit jaar het 100-jarig bestaan. De specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. U bent van harte welkom. Inschrijven kan hier.

Wat kunt u verwachten op donderdag 6 juni aan de Wolweverstraat in Ridderkerk?

15.00 – 15.30 uur: Warm ontvangst
15.30 – 17.00 uur: Inspirerende sprekers
17.00 – 18.00 uur: Gezellige borrel met diverse proefweides

Wilt u het evenement op 6 juni 2019 niet missen? Meld u dan nu aan op: www.100jaarvanhessen.nl/aanmelden

Van Hessen zorgt al 100 jaar voor kassasystemen die uw hotel of restaurant vooruithelpen. Van Hessen is de innovatieve automatiseringspartner met een breed portfolio van kassa’s tot PMS-oplossingen. Met de 24/7 supportafdeling en circa 100 medewerkers zorgen ze er voor dat hotels en restaurants succesvol zijn. Voor meer informatie over Van Hessen; www.vanhessen.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: