Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

17 mei 2019 | David Bakker

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen.

Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald heeft jaren lange (inter)nationale ervaring en kent het klappen van de zweep. Hij vertelt hoe je succesvol wordt, over inspiratie, ambitie en hoe je doelstellingen realiseert.

Ronald zoomt specifiek in op de realisatie van het succesvolle en stijlvolle restaurant NENI. De keuken van NENI is gespecialiseerd in de Midden-Oosten keuken. Het restaurant heeft vestigingen in Berlijn, Hamburg en nu ook in Amsterdam Zuid. Ronald pitchte zijn idee om NENI naar Amsterdam te halen bij de ontwikkelaar van de oude Citroëngarages aan het Stadionplein. NENI is hip & happening en staat voor goed eten, bereid met passie. 

Tijdens het event op 6 juni komen nog een aantal interessante sprekers. Ronnie Hinrichs, directeur Van Hessen geeft zijn visie op horeca & technologie en wat Van Hessen de komende 100 jaar gaat doen. Ewout Hoogendoorn is ook van de partij. Hoogendoorn is managing Director bij Horwath HTL Netherlands en natuurlijk columnist van Hospitality Management. Binnenkort vertellen wij u meer over de lezingen van Ronnie Hinrichs en Ewout Hoogendoorn.

100 jaar horeca en techniek

Van Hessen viert dit jaar het 100-jarig bestaan. De specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. U bent van harte welkom. Inschrijven kan hier.

Wat kunt u verwachten op donderdag 6 juni aan de Wolweverstraat in Ridderkerk?

15.00 – 15.30 uur: Warm ontvangst
15.30 – 17.00 uur: Inspirerende sprekers
17.00 – 18.00 uur: Gezellige borrel met diverse proefweides

Wilt u het evenement op 6 juni 2019 niet missen? Meld u dan nu aan op: www.100jaarvanhessen.nl/aanmelden

Van Hessen zorgt al 100 jaar voor kassasystemen die uw hotel of restaurant vooruithelpen. Van Hessen is de innovatieve automatiseringspartner met een breed portfolio van kassa’s tot PMS-oplossingen. Met de 24/7 supportafdeling en circa 100 medewerkers zorgen ze er voor dat hotels en restaurants succesvol zijn. Voor meer informatie over Van Hessen; www.vanhessen.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: