Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

17 mei 2019 | David Bakker

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen.

Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald heeft jaren lange (inter)nationale ervaring en kent het klappen van de zweep. Hij vertelt hoe je succesvol wordt, over inspiratie, ambitie en hoe je doelstellingen realiseert.

Ronald zoomt specifiek in op de realisatie van het succesvolle en stijlvolle restaurant NENI. De keuken van NENI is gespecialiseerd in de Midden-Oosten keuken. Het restaurant heeft vestigingen in Berlijn, Hamburg en nu ook in Amsterdam Zuid. Ronald pitchte zijn idee om NENI naar Amsterdam te halen bij de ontwikkelaar van de oude Citroëngarages aan het Stadionplein. NENI is hip & happening en staat voor goed eten, bereid met passie. 

Tijdens het event op 6 juni komen nog een aantal interessante sprekers. Ronnie Hinrichs, directeur Van Hessen geeft zijn visie op horeca & technologie en wat Van Hessen de komende 100 jaar gaat doen. Ewout Hoogendoorn is ook van de partij. Hoogendoorn is managing Director bij Horwath HTL Netherlands en natuurlijk columnist van Hospitality Management. Binnenkort vertellen wij u meer over de lezingen van Ronnie Hinrichs en Ewout Hoogendoorn.

100 jaar horeca en techniek

Van Hessen viert dit jaar het 100-jarig bestaan. De specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. U bent van harte welkom. Inschrijven kan hier.

Wat kunt u verwachten op donderdag 6 juni aan de Wolweverstraat in Ridderkerk?

15.00 – 15.30 uur: Warm ontvangst
15.30 – 17.00 uur: Inspirerende sprekers
17.00 – 18.00 uur: Gezellige borrel met diverse proefweides

Wilt u het evenement op 6 juni 2019 niet missen? Meld u dan nu aan op: www.100jaarvanhessen.nl/aanmelden

Van Hessen zorgt al 100 jaar voor kassasystemen die uw hotel of restaurant vooruithelpen. Van Hessen is de innovatieve automatiseringspartner met een breed portfolio van kassa’s tot PMS-oplossingen. Met de 24/7 supportafdeling en circa 100 medewerkers zorgen ze er voor dat hotels en restaurants succesvol zijn. Voor meer informatie over Van Hessen; www.vanhessen.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: