Vacature van de week: Hotel Kapellerput zoekt chef-kok

Auteur: Redactie
Vacature van de Week 20 maart 2023
Vacature van de week: Hotel Kapellerput zoekt chef-kok

Hotel Kapellerput is op zoek naar een chef-kok die een aanvoerder en teambuilder is, met een hands-on mentaliteit en een enorme passie voor zijn ambacht. Je kent het vak en wilt graag in een zelfstandig, innovatief en duurzaam bedrijf werken. Als MT lid ben je katalysator van onze persoonlijke cultuur en versterk je elkaars kwaliteiten. Je bent door dialoog in staat je mening te uiten en gezamenlijk meerwaarde te creëren en resultaten te bereiken. Je hebt ambities die stroken met en een extra impuls geven aan onze bedrijfsvisie.

Ons Kapellerput DNA en jouw innerlijke waardes en uitgangspunten: menselijke maat voert de boventoon, always walking the extra mile, flexibiliteit is een vanzelfsprekendheid, ondernemend met oog voor kosten en opbrengsten, in alle situaties open en eerlijke communicatie, team coaching gericht op ontwikkeling, altijd werken aan optimaal resultaat, grote lijnen én details, kwaliteit staat voorop en dat alles geïnspireerd door natuur, door gastvrijheid en voor mensen.

Samen met ons enthousiaste en gedreven keukenteam zorg jij voor een optimale culinaire ervaring van onze gasten. Door de creativiteit en presentatie van onze eigentijdse gerechten onderscheiden wij ons in de markt. Voor het keukenteam is er volop variatie in werkzaamheden met à la carte koken voor restaurant Cambium, onze gevarieerde business lunchbuffetten, de zakelijke en feestelijke banquet diners, outdoor cooking op de terrassen en walking dinners in private dining rooms. Onze gasten worden op elk moment van de dag culinair verrast en verwend.

Als chef-kok krijg jij alle ruimte voor inbreng van jouw kennis en kunde en het ontwikkelen van nieuwe vaktechnieken en vaardigheden. Jouw kennis vergroot je door het volgen van workshops, het sparren met vakgenoten en een kijkje in andere keukens. Je werkt in een jong, gemotiveerd en gezellig team van 8 koks waar iedereen de kans krijgt om een waardevolle bijdrage te leveren. Je geeft leiding aan het keukenteam en werkt samen met de Manager Operations. Bovendien kom je te werken in een gloednieuwe keuken met hypermoderne apparatuur en een fantastisch werkklimaat. Zelfs in het heetst van de strijd blijft het aangenaam koel! Je hebt meerdere jaren werkervaring in grotere keukenteams, je weet wat modern leidinggeven inhoudt en je houdt het overzicht. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende processen, je bent culinair goed onderlegd en streeft naar optimale kwaliteit.

Wie zijn wij?

Met 30 jaar ervaring op de markt van zakelijke bijeenkomsten is Kapellerput dé locatiepartner voor meetings & events en staat bekend om topkwaliteit, innovatieve concepten en het super gastvrije team. Kapellerput is gelegen op een landgoed van 25 hectare, dichtbij Eindhoven. Met 97 hotelkamers, 30 conferentiezalen, zakelijke en leisure gasten en diverse terrassen is het elke dag een gezellige drukte van belang. 

Kapellerput biedt een collegiale en dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Je wilt graag groeien in je vak en krijgt daar ook de kans voor. Je werkt in een betrokken team. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en samen met jouw team bepaal je targets. Successen & verjaardagen vieren we samen. Plezier hebben en voldoening halen uit je werk, dat is werken bij Kapellerput!

Ervaring & salaris

Heb je al een aantal jaren ervaring als (sous)chef in een hotelkeuken en wil jij een volgende stap maken in jouw carrière, dan pas jij vast in het functieprofiel. Onze arbeidsvoorwaarden vertellen we je graag bij de eerste kennismaking.

Pak jij deze kans?

Kijk eens op www.kapellerput.nl en ervaar de look & feel van Kapellerput. Wil jij in gesprek over deze mooie kans? Bel, app of mail dan met Karin Rasch, HR adviseur, 0621500512, k.rasch@kapellerput.nl. We horen graag van je!

Overig nieuws