Urban Restaurant Hendriks geopend

26 januari 2018 | David Bakker

Het Haagse Urban Restaurant Hendriks aan de Hendriksstraat in Den Haag is officieel geopend. Door een groot vraagteken open te scheuren werd de keuken geopend. ''Een volle zaak met enthousiaste gasten, een onvergetelijke onthulling van het Hendriks mysterie en trotse blikken op de gezichten van onze zeehelden. Wij hadden ons geen betere opening kunnen wensen. Wij hebben de gasten zien genieten de gehele avond en dat is precies waar wij dit voor doen'' , aldus de letterlijke woorden van eigenaar Sebastiaan Riemen. 

''Een concept gebaseerd op de locale en toegankelijke producten uit de omgeving. Met een oesterzwam bitterbal van de 'Haagse Zwam' en een kaasplankje met kazen van de Biologische locale markt komen wij terug bij het stedelijk samenhorigheids gevoel uit het Zeeheldenkwartier.'' vertelt Fabian Maasland, chef van Urban Restaurant Hendriks.
''De laadbalk gecommuniceerd met de Haagse bevolking vorderden gedurende de laatste periode en deze kunnen wij vanaf heden volledig vullen met het concept van Hendriks. ''Naast een restaurant gelegen in de Prins Hendrikstraat, staat Hendriks voor een sociale plek, ideaal voor borrel en diner in een ongedwongen sfeer. Dat is dan ook precies waar Prins Hendrik om bekend stond en maakt de naam Urban Restaurant Hendriks dan ook volledig'', voegt Rick Schimmelpenningh, manager van Urban Restaurant Hendriks hieraan toe. 

Style

Urban, een combinatie tussen industrieel city living en botanisch wonen, is de stijl die velen zullen herkennen bij Hendriks. Met de gekleurde velvet stoelen en marmeren tafels bij binnenkomst, de lange mos groene bank met hoog borrelgehalte en het stalen frame als eye catcher rondom de open keuken, geeft Urban Restaurant Hendriks een warm en sfeervol karakter.

Hendriks, een urban restaurant waar puur en ambachtelijke producten centraal staan. Hoge kwaliteit gerechten zonder schuldgevoel. Gemak is het woord dat Hendriks perfect omschrijft. Fast good food, ingewikkelder gaan zij het niet maken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Café Bier Restaurant
Grand Prestige Vatgerijpt zoekt de grens op

Grand Prestige Vatgerijpt 2018, het vlaggenschip van Hertog Jan werd vanmiddag gelanceerd. Tijdens een lange expeditie naar smaak creëerde de brouwers van Hertog Jan in samenwerking met Michelin chef-kok Luc Kusters, wijnsommelier Harold Hamersma en bourbonkenner Anne Stokvis de varianten Bourb...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Food Achtergronden
Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren – lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijv...

Achtergronden Restaurant
Restaurant dicht vanwege lekkages

Restaurant Dolce Vita aan het Rijnplein in Alphen aan den Rijn vecht al tweeëneenhalf jaar tegen lekkages. Nu wordt de strijd opgegeven en het restaurant sluit per direct. zo lezen we op witteweekbladalphenaandenrijn.nl. Constructiefouten Het was niet voor het eerst dat er lekkages aan he...

10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Roderik Seubers blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een interview uit 2011 met chef-kok en restarauteur Roderik Seubers van restaurant de...

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: