Urban Restaurant Hendriks geopend

26 januari 2018 | David Bakker

Het Haagse Urban Restaurant Hendriks aan de Hendriksstraat in Den Haag is officieel geopend. Door een groot vraagteken open te scheuren werd de keuken geopend. ''Een volle zaak met enthousiaste gasten, een onvergetelijke onthulling van het Hendriks mysterie en trotse blikken op de gezichten van onze zeehelden. Wij hadden ons geen betere opening kunnen wensen. Wij hebben de gasten zien genieten de gehele avond en dat is precies waar wij dit voor doen'' , aldus de letterlijke woorden van eigenaar Sebastiaan Riemen. 

''Een concept gebaseerd op de locale en toegankelijke producten uit de omgeving. Met een oesterzwam bitterbal van de 'Haagse Zwam' en een kaasplankje met kazen van de Biologische locale markt komen wij terug bij het stedelijk samenhorigheids gevoel uit het Zeeheldenkwartier.'' vertelt Fabian Maasland, chef van Urban Restaurant Hendriks.
''De laadbalk gecommuniceerd met de Haagse bevolking vorderden gedurende de laatste periode en deze kunnen wij vanaf heden volledig vullen met het concept van Hendriks. ''Naast een restaurant gelegen in de Prins Hendrikstraat, staat Hendriks voor een sociale plek, ideaal voor borrel en diner in een ongedwongen sfeer. Dat is dan ook precies waar Prins Hendrik om bekend stond en maakt de naam Urban Restaurant Hendriks dan ook volledig'', voegt Rick Schimmelpenningh, manager van Urban Restaurant Hendriks hieraan toe. 

Style

Urban, een combinatie tussen industrieel city living en botanisch wonen, is de stijl die velen zullen herkennen bij Hendriks. Met de gekleurde velvet stoelen en marmeren tafels bij binnenkomst, de lange mos groene bank met hoog borrelgehalte en het stalen frame als eye catcher rondom de open keuken, geeft Urban Restaurant Hendriks een warm en sfeervol karakter.

Hendriks, een urban restaurant waar puur en ambachtelijke producten centraal staan. Hoge kwaliteit gerechten zonder schuldgevoel. Gemak is het woord dat Hendriks perfect omschrijft. Fast good food, ingewikkelder gaan zij het niet maken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid Biologisch
Onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' duurzame producten van start

Op dinsdag 23 januari om 13.15 uur gaat op de Bio-beurs te Zwolle het onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' officieel van start. Het project maakt inzichtelijk wat de prijs is van duurzame voedselproducten voor iedere stap in de keten. Zo draagt het bij aan de transitie van onze voedselproduct...

Bier Events
Lustrumeditie Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 wordt Rotterdam voor de vijfde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vijfde en dus lustrumeditie van de ‘Dutch Beer Challenge’ (powered by Mitra) zal dan opnieuw plaatsvinden in debatcentrum Arminius. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen e...

Events Culinair
Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriete chefs een bijzonder negen gangen menu te reserveren. Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd door 24/7 Star Events onder leiding van in...

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: