Urban Restaurant Hendriks geopend

26 januari 2018 | David Bakker

Het Haagse Urban Restaurant Hendriks aan de Hendriksstraat in Den Haag is officieel geopend. Door een groot vraagteken open te scheuren werd de keuken geopend. ''Een volle zaak met enthousiaste gasten, een onvergetelijke onthulling van het Hendriks mysterie en trotse blikken op de gezichten van onze zeehelden. Wij hadden ons geen betere opening kunnen wensen. Wij hebben de gasten zien genieten de gehele avond en dat is precies waar wij dit voor doen'' , aldus de letterlijke woorden van eigenaar Sebastiaan Riemen. 

''Een concept gebaseerd op de locale en toegankelijke producten uit de omgeving. Met een oesterzwam bitterbal van de 'Haagse Zwam' en een kaasplankje met kazen van de Biologische locale markt komen wij terug bij het stedelijk samenhorigheids gevoel uit het Zeeheldenkwartier.'' vertelt Fabian Maasland, chef van Urban Restaurant Hendriks.
''De laadbalk gecommuniceerd met de Haagse bevolking vorderden gedurende de laatste periode en deze kunnen wij vanaf heden volledig vullen met het concept van Hendriks. ''Naast een restaurant gelegen in de Prins Hendrikstraat, staat Hendriks voor een sociale plek, ideaal voor borrel en diner in een ongedwongen sfeer. Dat is dan ook precies waar Prins Hendrik om bekend stond en maakt de naam Urban Restaurant Hendriks dan ook volledig'', voegt Rick Schimmelpenningh, manager van Urban Restaurant Hendriks hieraan toe. 

Style

Urban, een combinatie tussen industrieel city living en botanisch wonen, is de stijl die velen zullen herkennen bij Hendriks. Met de gekleurde velvet stoelen en marmeren tafels bij binnenkomst, de lange mos groene bank met hoog borrelgehalte en het stalen frame als eye catcher rondom de open keuken, geeft Urban Restaurant Hendriks een warm en sfeervol karakter.

Hendriks, een urban restaurant waar puur en ambachtelijke producten centraal staan. Hoge kwaliteit gerechten zonder schuldgevoel. Gemak is het woord dat Hendriks perfect omschrijft. Fast good food, ingewikkelder gaan zij het niet maken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Economie Food
Foodora stopt in Nederland

Maaltijdbezorger Foodora trekt de stekker uit de Nederlandse markt. Het Duitse moederbedrijf Delivery Hero zette afgelopen maand de Nederlandse tak in de etalage, maar heeft geen koper kunnen vinden. Dat meldt de NOS. Medewerkers van het bedrijf zijn schriftelijk ingelicht en krijgen vrijdag 17 ...

Personeel
Alles over de opbouw van loonkosten

De bezetting in de horeca verandert. Waar vroeger duidelijk een lunchpiek tussen half een en half twee was, komen de gasten tegenwoordig de hele dag over de vloer. Daarom is er een spreiding van personele bezetting nodig, liefst gebaseerd op kennis over de bezetting van je zaak. Technologische hulpm...

Vijf tips om wespen op afstand te houden

Het valt nu nog mee, maar de maand augustus herbergt ieder jaar weer een wespenplaag. Eind juli zijn de wespennesten voltooid en gaan de insecten op zoek naar voedsel, voornamelijk op uw terras, in de keuken of achter de bar. Bloedirritant voor gasten, werknemers en uzelf. Wij hebben een aantal tips...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: