Uitgekookt 2010 groter en echter

25 maart 2010 |
Uitgekookt 2010 groter en echter

Van 3 tot en met 6 juni aanstaande is het weer tijd voor Uitgekookt, een van dé culinaire evenementen van Midden-Nederland. De derde editie vindt plaats in Park Lepelenburg in Utrecht en is ambitieuzer van opzet dan ooit. De duur van Uitgekookt is verlengd van drie naar vier dagen. Het aantal deelnemende toprestaurateurs is uitgebreid van twaalf naar achttien. Volgens de organisatie worden het er mogelijk nog meer. Er is tevens een stichting opgericht om de kwaliteit van het evenement te waarborgen. Het bestuur heeft een vijfjarenplan ontwikkeld om de toekomst van Uitgekookt tot 2015 zeker te stellen.

Aftrap met Culinair Netwerk Business Event
Extra bijzonder van dit jaar is de toevoeging van het Culinair Netwerk Business Event, de ideale gelegenheid om zakelijke relaties gastronomisch te fêteren en nieuwe (zaken)contacten te leggen. Donderdag 3 juni staat Uitgekookt geheel in het teken van dit ondernemers-event. Voor honderd euro per persoon kunnen bezoekers genieten van een door alle deelnemende restaurants verzorgd walking dinner, tien consumpties, presentaties van sterrenkoks, live entertainment en een culinaire (kunst)veiling ten bate van Stichting Fun Cooking (voorheen de KliniekKoks). Ook alle met een michelin ster bekroonde culinaire kunstenaars van de provincie Utrecht hebben hun medewerking toegezegd. Het Culinair Netwerk Business Event start om 17.00 uur en eindigt rond 23.00 uur.

Echt genieten van echt eten
Nog meer dan voorgaande jaren staat Uitgekookt voor uitgesproken genieten. Alles draait hierbij om echtheid, om echt eten, met de puurste en meest verfijnde ingrediënten, met bezieling en passie bereid, met een keur aan restaurants uit Utrecht en wijde omgeving en tal van proeverijen. Tot de deelnemende topnamen behoren onder meer Grand Restaurant Karel V, Divinatio Quality Cuisine, De Nonnerie, Kasteel Heemstede en Coco Pazzo.

Dagkaarten en Passe-partouts
Voor het grote publiek is Uitgekookt 2010 geopend op vrijdag 4 juni van 17.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag 5 en zondag 6 juni van 15.00 tot 23.00 uur. Een Uitgekookt Dagkaart kost 10 euro, een Uitgekookt Passe-Partout (voor drie dagen) kost 17,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Zie Uitgekookt.nu voor meer informatie.
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: