Tweede voorronde van het NK Oestersteken

9 mei 2017 | Thijs Jacobs

Op Hemelvaartsdag (25 Mei) organiseert het Wijntheater de tweede voorronde van het NK Oestersteken 2017. Tijdens het bijzondere wijn- en eetfestival Villa’s Culinair Wijntheater op het stadsstrand van Villa Westend in Velserbroek, start de wedstrijd om 19.00 uur.

Koks, visboeren, oestermannen en hobbyisten zullen strijden om een plek in de spectaculaire en zinderende finale in Oktober tijdens de bekende horecabeurs BBB in Maastricht. Er zullen meer voorrondes plaatsvinden in 2017; deze vinden plaats in Zeeland, Zuid-Holland en Noord Holland. Een driekoppige jury, werkzaam in de culinaire wereld, zullen de deelnemers beoordelen op snelheid , de vakkundigheid en presentatie van het openen van 30 platte Zeeuwse oesters.

Oesters voor 1 euro

Op deze Hemelvaartdag is iedereen welkom om te komen kijken naar de wedstrijd en deze dag zijn de oesters maar 1 euro, onder het genot van een bijpassende wijn naar keuze met de voetjes in het zand.
De oesters zullen door de beste oestermannen in Nederland persoonlijk voor u geopend worden. Geniet ook van rondlopend straattheater, de elpees van Dj Paul Zijlstra en live chansons van het Nederlands trio Zázi.

De wedstrijd wordt gesponsord door Tabasco, Oesterij en Adri & zoon.
Dus ben je oesterman, visboer of ben je gewoon gek op oesters?? Kom dan langs of schrijf je in voor de wedstrijd  op de onderstaande link:http://www.wijntheater.nl/noordholland-nk-oestersteken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: