Topkoks organiseren diner voor goed doel

13 april 2011
Topkoks organiseren diner voor goed doel

Zeven topkoks maken op 17 april aanstaande samen een benefietdiner waarvan de opbrengst naar de actie Alpe d’HuZes van KWF gaat. Paul Fagel, Rogér Rassin, (La Rive, Amstel Hotel), Luc Kusters (Bolenius), Leonardo Pacenti (Toscanini), Martijn van Vlodorp (Grand Hotel Karel V), Jos van Velzen (Koek & Chocolade) en Richard van Oostenbrugge (Hotel De L’Europe, Bord’eau) zullen deze avond een sterrendiner van zeven gangen verzorgen.

*Achter de kachel*
Alpe d’HuZes is een actie van KWF waarbij fietsers geld bijeen fietsen door middel van het beklimmen van de Alpe d’Huez en hiermee bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. De zeven chef-koks gaan deze avond niet op de pedalen staan, maar slaan de handen ineen in de keuken van "Gummmbar":http://www.gummmbar.nl/index.php/ in Amsterdam.

*Reserveren*
Een ieder die dit diner, kosten 85 euro, niet wil missen kan een reservering maken via een e-mail naar "alpedhuzes@casema.nl":alpedhuzes@casema.nl. Let op: vol is vol!

~Frank Lindner~

Overig nieuws