Top chefs koken samen in uniek pop-up restaurant

5 januari 2018 | Roy Spijker

Amsterdam begint het culinaire jaar 2018 meteen goed met een uniek pop up restaurant: The Chefsclub met tal van (sterren) chefs, die vijf dagen lang de sterren van de hemel koken. Liefhebbers moeten er echter heel snel bij zijn want dit unieke culinaire evenement is van 7 januari tot en met 11 januari , gelijktijdig met de nationale Horecabeurs: de Horecava in de RAI.

Tijdens deze dagen kunnen liefhebbers van culinaire hoogstandjes terecht in het pop up restaurant The Chefsclub waar elk van de chefs wisselend òf een lunch òf een diner bereidt. In het kader van het thema “Proef de toekomst” koken diverse Nederlandse koks, afkomstig uit de nieuwe garde Nederlandse (sterren) chefs, wisselend òf een lunch òf een diner. De chefs hebben allen gemeen dat ze wars zijn van heersende conventies en dicht bij zichzelf blijven. Ze zijn veelal gevormd onder de vleugels van vermaarde Michelinchefs maar hebben nu elk hun eigen identiteit en al dan niet een eigen restaurant.

De chefs van The Chefsclub zijn: Dennis Huwae (ex &Samhoud Places*), Erik Tas ( ex Parkheuvel**),Wessel Ruimgaert (ex Aan de Poel**),Wouter Kik (De Kromme Watergang**),Rik Jansma (Basiliek*)Maurits van der Vooren (La Tour*),  Juliën van Loo (Parkheuvel**). Chef van het jaar 2018, van Les Jeunes Restaurateurs, Jermain de Rozario ( ex De Lindehof*,) verzorgt de openingsavond op zondag 7 januari.

Elk van deze bereidt in The Chefsclub dus óf een lunch óf een diner in de vorm van een ”chef’s menu” voor maximaal 100 gasten. Een exclusieve aangelegenheid dus, maar tegen zéér betaalbare prijzen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Ondernemen Longread
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

In het pand waar het allemaal begonnen is, Maxwell aan het Beukenplein in Amsterdam Oost, druppelen Piet van der Graaf, Jason Berg en Riad Farhat binnen. Een vaderlijke knuffel voor de gastheer, bezoekende gasten worden begroet met een lach, een stevige hand en een knipoog, de jassen gaan uit, koffi...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Evenement organiseren, simpel of niet?

Toen ik kortgeleden met een leuk gezelschap over een kerstmarkt wandelde, kon ik het niet laten er even bij stil te staan. Dit soort initiatieven kunnen de lokale (horeca)ondernemers namelijk een flinke ‘boost’ geven. Winkeliers en horecaondernemers slaan dan ook steeds vaker de handen i...

Achtergronden
Onderzoek: melk en kaas zijn beperkte bron van vitamine B12

Niet alleen vlees en vis, maar ook zuivelproducten als melk en kaas dragen bij aan de vitamine B12-voorziening van het lichaam. Alleen is de hoeveelheid vitamine B12 in melkproducten aan de krappe kant om een tekort te voorkomen als vlees en vis niet op het menu staan. Dat blijkt uit onderzoek van d...

Economie Achtergronden
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?

De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop, met uitzondering van alcoholhoudende dranken, rekening houden met een prijsverhoging. Goed om te weten: bier tot 0,5% en wijn tot 1,2% vallen onder ...

KHN
Nierstichting en KHN organiseren opnieuw Restaurant Driedaagse

Op 12, 13 en 14 maart 2019 organiseren de Nierstichting en KHN de tweede landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Tijdens deze dagen laten we Nederland een speciaal tasting-menu proeven, waarbij de focus ligt op pure smaken, verse ingrediënten en minder zout. Met dit evenem...

Achtergronden
Download: HorecaMarketingKalender 2019

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: