Ton Duivenvoorden nieuwe regiovoorzitter KHN Drenthe

26 september 2017 | Thijs Jacobs
Ton Duivenvoorden nieuwe regiovoorzitter KHN Drenthe

Vanaf vandaag, dinsdag 26 september, is Ton Duivenvoorden de nieuwe regiovoorzitter van KHN Drenthe. Hij neemt de voorzittershamer over van Roel Popma die sinds 2012 regiovoorzitter van KHN Drenthe was. Roel Popma heeft tijdens zijn voorzitterschap gezorgd voor eenheid en structuur binnen het regiobestuur en de horeca als branche op de agenda gezet. Ton Duivenvoorden: “Wij zijn er trots op met wat Roel Popma voor KHN Drenthe heeft bereikt. Ik wil graag dat wat hij in gang heeft gezet, verder uitbouwen. Dat in nauwe samenwerking met onze leden en stakeholders in de regio.”


Roel Popma (54) was sinds 2012 regiovoorzitter van KHN Drenthe. Als eigenaar van de Kasteelhoeve in IJhorst en Grandcafé De Wheem in Meppel weet hij goed welke onderwerpen voor de horecaondernemers in de regio Drenthe van belang zijn. Namens deze Drentse horecaondernemers heeft hij zich met alle bestuurders de afgelopen jaren hard gemaakt voor onder meer een gelijk speelveld en de naleving van de Drank- en HorecaWet. Roel geeft de voorzittershamer met veel vertrouwen aan zijn opvolger: “Ik ken Ton Duivenvoorden al een aantal jaar. Hij is een ervaren horecaman met passie en een ervaren bestuurder die door zijn vele contacten partijen met elkaar weet te verbinden. Dat is precies wat KHN Drenthe nodig heeft.”

Ton Duivenvoorden: voorzitter met ambitie


De nieuwe regiovoorzitter, Ton Duivenvoorden (52), is in het dagelijks leven General Manager van het Van der Valk Hotel in Emmen. Hij is sinds 2011 actief bestuurder binnen onze branchevereniging als voorzitter van KHN Emmen. Als regiovoorzitter wil hij er binnen KHN Drenthe zorgen dat horecaondernemers meer kennis delen en elkaar inspireren. Daarnaast wil Ton wil meer verbindingen leggen met belanghebbende partijen. Het gaat immers om samenwerking, krachten bundelen en Drenthe verder op de kaart zetten. Ton wil KHN Drenthe daarmee naar een hoger niveau tillen en hecht veel waarde aan constructieve samenwerking met stakeholders, waaronder de Provincie, Marketing Drenthe, het Recreatieschap en Gastvrij Drenthe.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: