Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

6 juli 2012
Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

Meesterlijk. Dat is het thema van het GildenEvent12 dat op 1 oktober plaatsvindt in CineMec in Ede. Dit evenement biedt inspiratie voor vakmensen in horeca, recreatie en zorg.

*Hoop inspiratie*
Het programma bestaat uit twintig verschillende masterclasses, demo’s en presentaties. Meer dan dertig vrienden van het Koksgilde en Gastvrijheidsgilde presenteren zich op het inspiratieplein. Projectmanager Ferdie Olde Bijvank: "We verwachten dit jaar zeker duizend vakgenoten, die na afloop vol inspiratie huiswaarts gaan."

*Veel diversiteit*
Meesterschenkers, Meesterkoks, Meester Gastheren, Wijnmeesters en Meester IJsbereiders geven presentaties. Elke gast kan vijf sessies bijwonen, twee in het grote theater met een capaciteit van meer dan duizend personen en drie in de kleinere theaters: twee kooktheaters, twee gastvrijheidtheaters, een zorgtheater en een ondernemerstheater.

*Baristawedstrijd*
Tijdens het event wordt de eerste Baristawedstrijd voor MBO studenten georganiseerd, een samenwerking tussen Koffiebranderij Peeze, SVH, Gastvrijheidsgilde en Rijn IJssel Training&Opleiding. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website van "Het GildenEvent12.":http://www.gildenevent.nl/

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws