Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone

1 april 2019 | David Bakker

Burgerbar Ter Marsch & Co staat bekend als innovatieve speler die inspeelt op baanbrekende trends. Vijf jaar geleden opende zij haar eerste burgerbar in de Witte de Withstraat in Rotterdam en inmiddels heeft zij landelijk naam en faam gemaakt met haar zaken in Rotterdam en Amsterdam.

Om dit vijfjarig jubileum te vieren, lanceert zij in april een bijzondere bezorgactie per drone. Personen in Amsterdam en Rotterdam die iets bijzonders te vieren hebben kunnen een Ter Marsch & Co burger laten bezorgen per drone. Zij kunnen deze actie reserveren via facebook door hun ‘celebration moment’ uit te lichten. De meest originele feestmomenten ondersteunt Ter Marsch met een speciale bezorgservice via de lucht.

Celebrate the moment

“Wij vinden dat elk moment gevierd moet worden. Dat doen we inmiddels al vijf jaar lang met onze burgers en graag laten we onze ambassadeurs daarvan meegenieten. Ter Marsch & Co draait in Rotterdam op volle kracht. De vestiging in Amsterdam is even uit de lucht in verband met een rigoureuze verbouwing. Om toch top of mind te blijven, hebben we deze actie in het leven geroepen. We dragen graag bij aan mooie feestmomenten”, aldus ondernemer Pim de Lange.

Feestvierders kunnen de burgerbezorgservice in april 2019 aanvragen via de facebookpagina van Ter Marsch & Co Rotterdam en Amsterdam. De personen met de meest originele feestmomenten worden beloond met de speciale bezorgservice.

Over Ter Marsch & Co

Het prijswinnende burgerconcept Ter Marsch & Co werd begin 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. In maart 2016 opende de tweede locatie in hartje Amsterdam (tijdelijk gesloten tot juni 2019 door een grootschalige restyling). Gevolgd door het verwezenlijken van een droom: het openen van een eigen bakkerij samen met ’s lands leukste bakker Edwin Klaasen. Zij bakken dagelijks briochebollen volgens eigen recept en leveren landelijk aan de horeca.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: