Supperclub opent restaurant in Dubai

30 juli 2013
Supperclub opent restaurant in Dubai

Het succesvolle restaurantconcept uit de koker van horecaondernemer Bert van der Leden heeft nu ook een vestiging in Dubai. Op een luxeresort gelegen op het kunstmatige eiland
Palm Jumeirah heeft supperclub Dubai de deuren geopend voor de jetset, kunstenaars, culi's, en muzikanten uit het Midden-Oosten. Het restaurant telt zes area's waar men kan eten en waar optredens plaatsvinden. Het is de eerste supperclub van het continent.

*Verzamelplaats*
Van der Leden, het brein achter de supperclub-franchise, en partner bij IQ Creative, vertelt: "Toen supperclub 20 jaar geleden werd gelanceerd in Amsterdam, wilden we het adres worden voor vruchtbare ontmoetingen tussen musici, schrijvers en kunstenaars. We wilden voldoen aan hun wensen. Het restaurant in Dubai zal creatieve talenten uit deze regio verleiden om naar deze prachtige bestemming te komen."

Ook in supperclub Dubai staan net zoals in Amsterdam, Istanboel, Londen en Los Angeles wereldse loungemuziek van internationaal bekende DJ's, performances, culinaire gerechten en gastro-cocktails op het menu.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws