Horeca & Food Inspiratie Venray smaakt naar meer

22 maart 2017 | Roy Spijker

In totaal bezochten 6.869 geïnteresseerden Horeca & Food Inspiratie Venray 2017. Het vernieuwde concept – met meer aandacht voor ambacht en beleving - zorgde voor een kwaliteitsslag. “Horecapartijen spraken hier hun waardering over uit. Partners willen de samenwerkingen voor 2018 intensiveren en nieuwe partijen willen ook aansluiten om deze beurs verder op de kaart te zetten. Mooiere complimenten kunnen we niet krijgen”, zegt organisator Rinda Woerlee.

Op de drie beursdagen (20, 21 en 22 maart) was de vloer gevuld met een mix van jonge ijverige studenten die helemaal verknocht zijn aan het vak tegenover gevestigde horecanamen met evenveel hartstocht. “Ze hebben allemaal het vuur in hun ogen en de liefde voor het vak dat er vanaf spat”, legt Woerlee vol trots uit. “De bourgondische kracht van culinair Limburg was volop te zien en te proeven, met name op het Streekgastronomieplein. Hier waren continu livedemonstraties te volgen van lokale chef-koks waarbij ze steekproducten op creatieve wijze klaarmaakten en presenteerden.”

De beursvloer was dit jaar voor het eerst opgedeeld in diverse clusters. Voor iedere discipline was aanbod. Van allerlei soorten snacks en gezonde maaltijden tot klassiek en halal en van authentieke brouwerijen tegenover nieuwe merken tot horeca-apparatuur en andere ondersteunde producten zoals drukwerk en personeelsdiensten. “Ik moet met name de lokale ondernemers bedanken voor hun inzet”, zegt Woerlee. “Zij hebben massaal de schouders onder dit nieuwe concept gezet. Het resultaat is fantastisch en biedt veel vertrouwen voor 2018. We gaan door op deze ingeslagen weg; blijven samenwerken met de branche, luisteren naar de markt en inspelen op hun behoeften.”

Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. De editie van Horeca & Food Inspiratie 2018 in Evenementenhal Venray vindt plaats op 12, 13 en 14 maart 2018.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: