Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

29 mei 2020 | Thijs Jacobs

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. In de dinerboxen zit een zorgvuldig samengesteld 4-gangen menu, dat elke twee weken varieert.

Naast gerechten als licht gerookte kreeft met asperges en gestoofde lamsschouder ontvang je bij de luxueuze dinerbox instructies hoe je de gerechten thuis kunt bereiden. Het menu kan uitgebreid worden met passende wijnen en heerlijke aanvullende happen, zoals oesters, kaas en brood.

Makkelijk thuis te bereiden

Alle gerechten worden zorgvuldig bereid volgens het DNA en de typerende smaken van Restaurant 212, met het verschil dat de gerechten in de dinerbox voor iedereen thuis ook makkelijk zijn te bereiden. In de box zit altijd een gerecht dat 1-op-1 is overgenomen van het menu uit het restaurant zelf. 

Een dinerbox kan vanaf €53 besteld worden via de website en afgehaald worden bij Restaurant 212 aan de Amstel. Daarnaast is het ook mogelijk om de dinerboxen thuis te laten bezorgen, hiervoor brengt het restaurant €5 in rekening. Om de ervaring nog specialer te maken, werkt 212 samen met het bedrijf Representable. Vanaf €10 per couvert (exclusief bezorgen) wordt je tafel thuis gedekt met het mooiste servies, bestek en glazen. 

Vanaf 1 juni mag Restaurant 212 weer beperkt de deuren openen. Om aan de grote reserveringsvraag te voldoen, zijn de openingstijden verruimd en is het restaurant voortaan ook zondag en maandag geopend. Daarnaast introduceert het sterrenrestaurant het concept early dining, waarbij je van 17:00 tot 19:30 uur tegen een gereduceerde prijs kunt dineren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: