Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

29 mei 2020 | Thijs Jacobs

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. In de dinerboxen zit een zorgvuldig samengesteld 4-gangen menu, dat elke twee weken varieert.

Naast gerechten als licht gerookte kreeft met asperges en gestoofde lamsschouder ontvang je bij de luxueuze dinerbox instructies hoe je de gerechten thuis kunt bereiden. Het menu kan uitgebreid worden met passende wijnen en heerlijke aanvullende happen, zoals oesters, kaas en brood.

Makkelijk thuis te bereiden

Alle gerechten worden zorgvuldig bereid volgens het DNA en de typerende smaken van Restaurant 212, met het verschil dat de gerechten in de dinerbox voor iedereen thuis ook makkelijk zijn te bereiden. In de box zit altijd een gerecht dat 1-op-1 is overgenomen van het menu uit het restaurant zelf. 

Een dinerbox kan vanaf €53 besteld worden via de website en afgehaald worden bij Restaurant 212 aan de Amstel. Daarnaast is het ook mogelijk om de dinerboxen thuis te laten bezorgen, hiervoor brengt het restaurant €5 in rekening. Om de ervaring nog specialer te maken, werkt 212 samen met het bedrijf Representable. Vanaf €10 per couvert (exclusief bezorgen) wordt je tafel thuis gedekt met het mooiste servies, bestek en glazen. 

Vanaf 1 juni mag Restaurant 212 weer beperkt de deuren openen. Om aan de grote reserveringsvraag te voldoen, zijn de openingstijden verruimd en is het restaurant voortaan ook zondag en maandag geopend. Daarnaast introduceert het sterrenrestaurant het concept early dining, waarbij je van 17:00 tot 19:30 uur tegen een gereduceerde prijs kunt dineren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen pre ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: