Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

16 mei 2013
Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

De consument is de laatste jaren anders buiten de deur gaan eten en drinken. Meer eetmomenten op een dag. Een langzame verschuiving naar brunch, lunch en high tea. Liefst vers en
aantrekkelijk geprijsd. En alle ervaringen worden gedeeld via social media. Met consumenten die steeds in beweging zijn, kunnen foodprofessionals niet stil blijven staan. Sligro en Unilever Food Solutions willen daar graag bij helpen. Daarom is er nu een unieke spaaractie bij Sligro: smaakpunten sparen.

*Kosten besparen, omzet verhogen en meer fun!*
Goede keukenapparatuur is onmisbaar maar ook erg kostbaar. Hoe zorgt u ervoor dat klanten vaker terugkomen en daarnaast ook meer besteden? Hiernaast is het hard werken om een keuken draaiende te houden. Daarom is het noodzakelijk maar vooral ook lekker om af en toe het hoofd leeg te maken en nieuwe ideeën op te doen.

*Sparen voor keukenapparatuur*
Met smaakpunten spaart u in snel tempo voor allerlei professionele keukenapparatuur, inspirerende workshops of leuke uitjes. Waardoor u kosten bespaart, meer omzet behaalt of gewoon meer fun kunt beleven!

*Inspiratie om uw gasten te verrassen!*
Buiten-de-deur-eters laten zich graag verrassen. Door een bijzonder gerecht, een onverwacht ingrediënt, maar ook door een originele presentatie. Waar haal je als chef-kok dan elke keer je inspiratie vandaan?

*Recepten*
Voor iedere kok die op zoek is naar nieuwe ideeën – en wie is dat niet? – heeft Sligro in samenwerking met Unilever Food Solutions, een receptenboekje ontwikkeld. Boordevol verrassende recepten voor een bijzondere brunch, lunch of high tea. Want in deze eetmomenten liggen nog volop kansen om klanten binnen te halen én te houden!

Smaakt dit naar meer? Kijk dan op "www.sligro.nl/smaakpunten":http://www.sligro.nl/smaakpunten




Overig nieuws