Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

16 mei 2013 |
Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

De consument is de laatste jaren anders buiten de deur gaan eten en drinken. Meer eetmomenten op een dag. Een langzame verschuiving naar brunch, lunch en high tea. Liefst vers en
aantrekkelijk geprijsd. En alle ervaringen worden gedeeld via social media. Met consumenten die steeds in beweging zijn, kunnen foodprofessionals niet stil blijven staan. Sligro en Unilever Food Solutions willen daar graag bij helpen. Daarom is er nu een unieke spaaractie bij Sligro: smaakpunten sparen.

Kosten besparen, omzet verhogen en meer fun!
Goede keukenapparatuur is onmisbaar maar ook erg kostbaar. Hoe zorgt u ervoor dat klanten vaker terugkomen en daarnaast ook meer besteden? Hiernaast is het hard werken om een keuken draaiende te houden. Daarom is het noodzakelijk maar vooral ook lekker om af en toe het hoofd leeg te maken en nieuwe ideeën op te doen.

Sparen voor keukenapparatuur
Met smaakpunten spaart u in snel tempo voor allerlei professionele keukenapparatuur, inspirerende workshops of leuke uitjes. Waardoor u kosten bespaart, meer omzet behaalt of gewoon meer fun kunt beleven!

Inspiratie om uw gasten te verrassen!
Buiten-de-deur-eters laten zich graag verrassen. Door een bijzonder gerecht, een onverwacht ingrediënt, maar ook door een originele presentatie. Waar haal je als chef-kok dan elke keer je inspiratie vandaan?

Recepten
Voor iedere kok die op zoek is naar nieuwe ideeën – en wie is dat niet? – heeft Sligro in samenwerking met Unilever Food Solutions, een receptenboekje ontwikkeld. Boordevol verrassende recepten voor een bijzondere brunch, lunch of high tea. Want in deze eetmomenten liggen nog volop kansen om klanten binnen te halen én te houden!

Smaakt dit naar meer? Kijk dan op www.sligro.nl/smaakpunten



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Culinair
Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorgplatform

Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen: HanTing Delivery. Het platform valt uiteen in Restaurant Delivery waarmee de gerechten van verschillende foodconcepten van zijn restaurants binnen 30 ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: