Samen eten bij VanHarte

18 september 2014
Samen eten bij VanHarte

Alle Restaurants van Resto VanHarte doen mee aan het vormen van de Langste Eettafel van Nederland tijdens de Week tegen Eenzaamheid van
25 september t/m 4 oktober 2014. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

*Langste eettafel van Nederland*
Dinsdag 30 september schuift iedereen aan tafel bij Resto VanHarte in het Vakcollege te Amersfoort. Vrijdag 3 oktober kan iedereen aanschuiven in het Pop-Up Resto in Groene Stee, Liendert/Rustenburg, Wiekslag 92. Alle tafels worden via "www.samentegeneenzaamheid.nl":http://www.samentegeneenzaamheid.nl/ online aan elkaar verbonden en vormen zo de Langste Eettafel van Nederland. Het doel is een tafel met 25.000 gasten.

*Reserveren*
Je kunt van tevoren reserveren via "www.restovanharte.nl":http://www.restovanharte.nl/ of bel 0900 900 3030 (50 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.

*Over Resto VanHarte*
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd op het menu. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. De Week tegen Eenzaamheid is een initiatief van Coalitie Erbij en wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

~Christel Tuin~

Overig nieuws